Maja sem nehal kurit, septembra začel, zadn cajt da se mal segreje....
tudi jaz enako...
A ti tut? A niso glih prejšnji teden objavli da bo rekordno mrzla zima?
Eni zganjate paniko z vročino, drugi pa z mrazom nad -25 stopinj za letošnjo zimo...Ja vedno je blo polet vroče, pozim pa mraz...
spet zganjate paniko zaradi v prid rumenemu tisku. brez veze... aja, btw. pravijo da imamo najhladnejši september v zadnjih 50ih letih
Pa se vprašaj, zakaj smo pravzaprav izgubili pomlad in jesen.
blablabla kdo pa vam še kaj verjame? To je VREME, to je NARAVA.. to je VSE.
Ali je letošnji september tako siv in hladen zaradi globalnega segrevanja? Malo dvomim v te napovedi. Lucifer je prišel in šel, zdaj pa je že jesensko hladno in SIVO.
chemtrailsi + haarp nas segreva kot v mikrovalovki.
mi kurimo že več kot 10 dni
Za vas komentatorje najbrž tudi to, da pozimi praktično ni več snega, včasih pa je bil od novembra do marca, ni znak globalnega segrevanja.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Maja sem nehal kurit, septembra začel, zadn cajt da se mal segreje....
tudi jaz enako...
A ti tut? A niso glih prejšnji teden objavli da bo rekordno mrzla zima?
Eni zganjate paniko z vročino, drugi pa z mrazom nad -25 stopinj za letošnjo zimo...Ja vedno je blo polet vroče, pozim pa mraz...
spet zganjate paniko zaradi v prid rumenemu tisku. brez veze... aja, btw. pravijo da imamo najhladnejši september v zadnjih 50ih letih
Pa se vprašaj, zakaj smo pravzaprav izgubili pomlad in jesen.
blablabla kdo pa vam še kaj verjame? To je VREME, to je NARAVA.. to je VSE.
Ali je letošnji september tako siv in hladen zaradi globalnega segrevanja? Malo dvomim v te napovedi. Lucifer je prišel in šel, zdaj pa je že jesensko hladno in SIVO.
chemtrailsi + haarp nas segreva kot v mikrovalovki.
mi kurimo že več kot 10 dni
Za vas komentatorje najbrž tudi to, da pozimi praktično ni več snega, včasih pa je bil od novembra do marca, ni znak globalnega segrevanja.