vse to in pošiljanje na eurosong je treba ukiniti! Jamrajo kao nimajo denarja za osnovne projekte, tukaj pa mečejo par 100000 € v veter...katastrofa, tekmovanje , izbira in pesem....bedno
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Ponovno razmetavanje davkoplačevalskega denarja, še ena sramota!
vse to in pošiljanje na eurosong je treba ukiniti! Jamrajo kao nimajo denarja za osnovne projekte, tukaj pa mečejo par 100000 € v veter...katastrofa, tekmovanje , izbira in pesem....bedno
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Ceprav sem Celjan je tole prvorazredno sranje,se en v vrsti dokazov da smo slovenci brez posluha za glazbo..
To boš ti govoril, ko niti črkovati besede glasba ne znaš🙂
Ljubi bog, kdaj bomo prenehi s to farso ... itak ne znamo poslati spodobne pesmi in se brukamo po celem svetu. Ali imamo res toliko denarja viska?