Preša se vrti in moštek se cedi. Do zadnje kaplje. Dokler se ne razleti. Preša, ne narod. Poškodovala vas bo preša, ne narod. Ta narod je žal izgubil smisel in voljo za boj. Ker je oni zadnji boj prebarval le… ...prikaži več ovitek, vsebina pa je ostala.
Naši "strokovnjaki" so vsi iz istega ljubljanskega legla in tulijo vsi v en lijak. Ko pa pogledaš čez mejo slišiš malo drugačne izjave. Samo poglejte kaj pravi Hrvaška strokovna skupina o prebolevnikih, o karantenah in cepivih. Glej Index HR.
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno,
samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Logarjeva, še ena takšna izjava, pa boste delala kot čistilka v bolnišnici, če vam Janez to sploh dovolil..
Vedno bolj sem prepričan,da so testi politika vlade,ki jim gre samo za zaslužek,le do kdaj bomo to prenašali.Nekdo bo temu moral narediti konec.
Namesto tistih nekaj intuziastov, ki štrajkajo vsak božji petek, bi morali na csto vsi, ki se ne strinjamo z vlado ali ukrepi.
Logarca če se ne boš strinjala z JJ boš kmalu le še zgodovinski spomin.
Vsak po svoje nam bučke prodajajo, kot bi se sproti izmišljevali.
Samo še en dokaz,kdo vodi to umazano igro-vlada sprejme,loleki iz strokovne skupine pa v čimkrajšem času potrdijo odlok vlade......
Vazno je da zdrava oseba po ceplenju ne zboli za covid, da zboli za trombozo, aritmijo srca in glavoboli itak da ni pomembno.
Za tem imajo bistveno večjo možnost zbolet vsi covid pacienti, ki niso bili cepljeni, cepljenje pa zelo dobro ščiti pred zapleti.
Saj že vseskozi pravim, da je virus pameten in točno ve, da nima vstopa na delovna mesta in v šole, ampak popoldne nas bo pa zje...
Preša se vrti in moštek se cedi. Do zadnje kaplje. Dokler se ne razleti. Preša, ne narod. Poškodovala vas bo preša, ne narod. Ta narod je žal izgubil smisel in voljo za boj. Ker je oni zadnji boj prebarval le… ...prikaži več ovitek, vsebina pa je ostala.
Naši "strokovnjaki" so vsi iz istega ljubljanskega legla in tulijo vsi v en lijak. Ko pa pogledaš čez mejo slišiš malo drugačne izjave. Samo poglejte kaj pravi Hrvaška strokovna skupina o prebolevnikih, o karantenah in cepivih. Glej Index HR.
Danes ob 18.00 vsi pred parlament!!!
edino kar se ne strinja z vlado je višina honorarja, ki ga dobi.
Se ne strinja, ker sama meni, da je previsok, vzame pa vseeno ko že Janez razmetava z našim denarjem. Mogoče kdo ve, je Kaco še na plačilnem seznamu?
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Kaj pravi kuštrasti Štrukelje sama prisila ROŠTILJ OD JENULLA JE V DELU.