Zdravje
3062 ogledov

Se bo treba še enkrat cepiti? Logarjeva tudi o tretjem poživitvenem odmerku

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    lluckyss 07:41 16.julij 2021.

Zaradi mene se lahko poživite tudi četrtič in petič... Vmes pa mi prosim razložite zakaj se je okužilo 1000 udeležencev na festivalu na Nizozemskem kljub strogemu režimu PTC ?!

• sam1 07:46 16.julij 2021.

Izgleda,da gospa zaužije toliko poživitvenih odmerkov,da si je morala omisliti kar lastno varilnico piva......

• krucefiks 07:35 16.julij 2021.

ovce,navalite 3 doza že čaka

• Borut_Bavarski 08:14 16.julij 2021.

3. poživitveni odmerek za nekaj med prehladom in gripo? Pa dober tek, ovce, še kar nekaj grških črk je na voljo.

Leon 08:49 16.julij 2021.

Podatki se zbirajo, po potrebi se bomo odločali tudi o tretjem poživitvenem odmerku," je sklenila. Torej čaka na ukaz prishtinskega doktorja ali bo uspel porabiti vsi zalogo nakupljenega cepiva .

• pravičnik77 08:50 16.julij 2021.

Beovićka mi že razmišljamo o zapiranju .. tebe in tebi podobnih... in o tem da ključ po zaprtju izgubimo!

• pravičnik77 08:54 16.julij 2021.

sicer je to izjava Logarce, ampak tudi Beovićka spada v ta fašistični krog

• Plavi-mil 18:23 16.julij 2021.

Ti nisi gladek žate velja ta pregovor; " ne plači majčko mila, što si rodila debila"

• pravičnik77 18:49 16.julij 2021.

debil te je naredil, če sva na takem nivoju pogovora

• rd2dmk2 09:10 16.julij 2021.

cepljenje. po prvi cigareti še nihče ni umrl. in tudi po stoti ne. po 10 letih po prenehanju kajenja pa je marsikdo zaradi "stranskih" učinkov kajenja. tudi po litru vina se ne umre, ampak marsikateri trezen pa je umrl zardi ...prikaži večdi pijanega šoferja. pa ste v ta glavni v vladi to prepovedal ? kje si Krek in NIJZ ? kolk predsednikov je zbolel za c-19 pa so stari ? a je kdo umrl ? kar jest vem nihče. in zakaj so potem umrirali ljudje, ki imajo penzion. sem zelo zloben. da jim ga ni treba več izplačevat.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.