Zaradi mene se lahko poživite tudi četrtič in petič...
Vmes pa mi prosim razložite zakaj se je okužilo 1000 udeležencev na festivalu na Nizozemskem kljub strogemu režimu PTC ?!
Podatki se zbirajo, po potrebi se bomo odločali tudi o tretjem poživitvenem odmerku," je sklenila. Torej čaka na ukaz prishtinskega doktorja ali bo uspel porabiti vsi zalogo nakupljenega cepiva .
cepljenje. po prvi cigareti še nihče ni umrl. in tudi po stoti ne. po 10 letih po prenehanju kajenja pa je marsikdo zaradi "stranskih" učinkov kajenja. tudi po litru vina se ne umre, ampak marsikateri trezen pa je umrl zardi… ...prikaži večdi pijanega šoferja. pa ste v ta glavni v vladi to prepovedal ? kje si Krek in NIJZ ? kolk predsednikov je zbolel za c-19 pa so stari ? a je kdo umrl ? kar jest vem nihče. in zakaj so potem umrirali ljudje, ki imajo penzion. sem zelo zloben. da jim ga ni treba več izplačevat.
Zaradi mene se lahko poživite tudi četrtič in petič... Vmes pa mi prosim razložite zakaj se je okužilo 1000 udeležencev na festivalu na Nizozemskem kljub strogemu režimu PTC ?!
Izgleda,da gospa zaužije toliko poživitvenih odmerkov,da si je morala omisliti kar lastno varilnico piva......
ovce,navalite 3 doza že čaka
3. poživitveni odmerek za nekaj med prehladom in gripo? Pa dober tek, ovce, še kar nekaj grških črk je na voljo.
30 črk😁😁
Podatki se zbirajo, po potrebi se bomo odločali tudi o tretjem poživitvenem odmerku," je sklenila. Torej čaka na ukaz prishtinskega doktorja ali bo uspel porabiti vsi zalogo nakupljenega cepiva .
Beovićka mi že razmišljamo o zapiranju .. tebe in tebi podobnih... in o tem da ključ po zaprtju izgubimo!
sicer je to izjava Logarce, ampak tudi Beovićka spada v ta fašistični krog
Ti nisi gladek žate velja ta pregovor; " ne plači majčko mila, što si rodila debila"
debil te je naredil, če sva na takem nivoju pogovora
cepljenje. po prvi cigareti še nihče ni umrl. in tudi po stoti ne. po 10 letih po prenehanju kajenja pa je marsikdo zaradi "stranskih" učinkov kajenja. tudi po litru vina se ne umre, ampak marsikateri trezen pa je umrl zardi… ...prikaži večdi pijanega šoferja. pa ste v ta glavni v vladi to prepovedal ? kje si Krek in NIJZ ? kolk predsednikov je zbolel za c-19 pa so stari ? a je kdo umrl ? kar jest vem nihče. in zakaj so potem umrirali ljudje, ki imajo penzion. sem zelo zloben. da jim ga ni treba več izplačevat.