Nikomur doslej? Ma dajte, no! Tudi Potočnik je bil vedno nadpovprečno ocenjen, čemu si je zaslužil - s svojo pasivnostjo? Folk da glas tistemu, ki ne izstopa in všečno, lepo govori - ali pa je proti Janši. Samo ta dva… ...prikaži več pogoja veljata in nič več!
Zagotovo si zasluži to mesto desetkrat bolj kot Pahor, ki bi moral biti nekje v družbi Janše, ne pa na vrhu lestvice. Ženska je pokazala svojo držo s tem, da je odkrito izrazila nestrinjanje z Janševo politiko, medtem ko je… ...prikaži več njen naslednik Tonin postal Janšev oproda-točno po merilu Janše. On si najraje zbira okrog sebe ljudi brez hrbtenice, ki brezpogojno izpolnjujejo njegove ukaze.
Ampak res, kako je možno, da je SDS vedno prva na lestvici, njihov prvak pa na zadnjem mestu? Še bolj me zanima kdo so tej SDS volilci, jaz tudi enega ne poznam.
To lestvico priljubljenih si nekam vtaknite. Nobeden od navedenih si ne zasluži biti na njej. Še najmanj pa Pahor!
A i mnogo šire.. Pa kar reč: V rit..
Lažnivi mediji
nova 24 tv ma čist drugačen vrstni red .... prvih 10 samo sds
@ ovćarević.. Slediš Novi 24 Odlični TV..
Vsaka čast gospej Ljudmili,samo tega klovna od Borata pa v tem momentu ni težko premagati.
Edini uspeh Ljudmile, pet frocov
@ mit.. pa še to nebi bilo, če bi bila dehc..
Ne vem ,kdo vedno glasuje za tega revčka,ki ne more preživeti s 3000 evri ampak je že čas,da se stvar spremeni.
LEVIM RES GORI POD NOGAMI DAVIDIJO REŠITEV V NOVAKOVI TANJA SEJE SIGURNO NAPIHNILA KOT ŽABA BRGLEZA RAZGANJA OD ZAVISTI DA ŠENA TOBAK JE POZABIL.
G. Borut nebi vas maral niti u društvu anonimnih luzerjev!
Ti je pa vsiljeni prisklednik, tako kot meni.. Trpi i uživaj...
Kaj ji je kot prvi uspelo..?? V enem mesecu zagon kompletno EU poslansko plačo...
Nikomur doslej? Ma dajte, no! Tudi Potočnik je bil vedno nadpovprečno ocenjen, čemu si je zaslužil - s svojo pasivnostjo? Folk da glas tistemu, ki ne izstopa in všečno, lepo govori - ali pa je proti Janši. Samo ta dva… ...prikaži več pogoja veljata in nič več!
a pajade, to so za danes postavili, da bi kakšen poslanec v NSI padel na antijanša retoriko.
le s čim si je ta vešča zaslužila to podporo ?!
Zagotovo si zasluži to mesto desetkrat bolj kot Pahor, ki bi moral biti nekje v družbi Janše, ne pa na vrhu lestvice. Ženska je pokazala svojo držo s tem, da je odkrito izrazila nestrinjanje z Janševo politiko, medtem ko je… ...prikaži več njen naslednik Tonin postal Janšev oproda-točno po merilu Janše. On si najraje zbira okrog sebe ljudi brez hrbtenice, ki brezpogojno izpolnjujejo njegove ukaze.
Zanimivo , da Janša ne pride na lestvico , stranka pa dobi n volitvah glasov kot tri leve strančice. Delajo javno menenje , ne merijo
Ampak res, kako je možno, da je SDS vedno prva na lestvici, njihov prvak pa na zadnjem mestu? Še bolj me zanima kdo so tej SDS volilci, jaz tudi enega ne poznam.