Tole ti lahko zakuhajo tudi zdravniki. Če je šel kolesar k zdravniku (lahko samo zaradi prask) in povedal da je bil udeležen v prometni nesreči, ti takoj pokličejo policijo in prijavijo - bojda so to dolžni. Potem pa pridejo policaji… ...prikaži več in serjejo, hočejo dobiti svoj delež itd. kljub temu, da je kolesar vse zmenjen z voznikom in da sta ok.
Nasvet: Če se kaj podobnega zgodi, rečeš da si padel sam oz. da se je zgodilo kaj drugega.
Vauuuu...policija ima na PP parkiriščih nove avtomobile .
Kot kaže, sta se zmenili, sedaj bi pa še policija rada pristavila piskrček...
Tole ti lahko zakuhajo tudi zdravniki. Če je šel kolesar k zdravniku (lahko samo zaradi prask) in povedal da je bil udeležen v prometni nesreči, ti takoj pokličejo policijo in prijavijo - bojda so to dolžni. Potem pa pridejo policaji… ...prikaži več in serjejo, hočejo dobiti svoj delež itd. kljub temu, da je kolesar vse zmenjen z voznikom in da sta ok. Nasvet: Če se kaj podobnega zgodi, rečeš da si padel sam oz. da se je zgodilo kaj drugega.
kapsom se ne pomaga! znajo pisat samo položnice!...proklet mrhovinarji....
Moj sosed ima temno vozilo(hehe, zdaj ga pa imam, pesjana jasnega)…
A ja, a ni to temno vozo iz vladnega voznega parka, so preverili?
ne pomagam nič tem sekretom
A je zavohala dnar,mogoce bi se pa dalo iztrzit dnar,po nasvetu kterega!
Voznica je svojo dolžnost nudenja pomoči opravila! Vpr. je kaj modri sploh hočejo?
Dragi pisci veleumov, ne bodite tako zlobni, ker vaša zloba me že jako skrbi, še malo pa me boste prehiteli v zlobi.