Končno je dojel,da so bile z njim le zaradi "denarja" in ne zaradi dobrega seksa in odnosov s starčkom-zato so mladenke raje grele postelje pri mlajših. On pa si lahko najde le kakšno pridno starejšo gospo,da mu malo opere,skuha in… ...prikaži več popegla zmečkano perilo......
Starejši vemo, kdo je Zmago in kako je sodelovati oz. biti z njim. Razpadle so mu vse poslanske skupine, tako da je očitno res težko z njim. Pa tudi Polonca Dobrajc, s katerim sta si bila nekoč bliže kot danes,… ...prikaži več bi vedela povedati kaj o njem.
Haha,sem 57 let pa je on meni tudi grozno star (76) kljub bogastvu.
Ali ima možakar kakšno ogledalo?
Ima, on ima vse plemenito in bogato..😂
Bedni populist in kvazi nacionalist, ki za vse usluge zahteva posebne cene..
Končno je dojel,da so bile z njim le zaradi "denarja" in ne zaradi dobrega seksa in odnosov s starčkom-zato so mladenke raje grele postelje pri mlajših. On pa si lahko najde le kakšno pridno starejšo gospo,da mu malo opere,skuha in… ...prikaži več popegla zmečkano perilo......
Ja kaj si pa mislil zmagec,ni to zaradi tvoje “lepote“vse boš nazaj dal,kar si vzel
Denarja ima kot dreka, pa na vse načine žica za hčerkino štipendijo!
Ooooj MB, kar obdrži tvoje bogastvo. 40 letnice že padajo na kolena.🥲
dej zmagec ne pretiravaj,na mehkega se nobena noče vsesti,je pa že monika vsem razložila da ne moreš.........
Kakšno bogastvo neki. Tistih nekaj starin in slab okus, ki se vidi v hiši in okolici. Sam je enak kot prejšnja poved.
Starejši vemo, kdo je Zmago in kako je sodelovati oz. biti z njim. Razpadle so mu vse poslanske skupine, tako da je očitno res težko z njim. Pa tudi Polonca Dobrajc, s katerim sta si bila nekoč bliže kot danes,… ...prikaži več bi vedela povedati kaj o njem.
Pa kaj se čudiš , Zmago ? Pa nisi mi ti neki lepotec, da bi ženske padle na tvoj sijaj. Ostane ti pač samo še bogastvo !
Aaaa, zdaj se pa ve čigavega otroka nosi Valerija... Je imel Zmagec prste vmes ;)