Slovenija
69 ogledov

Listje in veje zmečejo kar na cesto

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • max 21:35 14.november 2016.

To sta oba lepo povedala, vendar pa bi lahko usekal v vajine razvajene nadzorne betice, če bi še vidva prijela za lopato bi sneg lahko skupaj z sosedi hitro odmetali nekam kjer vaju ne moti. :)

• Ferluci 08:01 15.november 2016.

Tudi jaz to počnem. Nisem kriv, da mi ga plug s ceste narine pred vhod.

• Bizgec 09:55 14.november 2016.

Pač mentaliteta ljudi, da kar ni na njihovi posesti ni več njihov problem. Pa to ni omejeno samo na Murgle (je pa lepo pisati o njih, a ne?). Sem prepogosto videl, da so kreteni na sosednji ulici sneg s pločnika ...prikaži več pred njihovimi hišami kar razmetali po cesti. Če bi policija izvedla par patrulj z vozili v civilu, bi lahko podelili kar nekaj kazni.

• glicinija 10:44 14.november 2016.

in to v Murgljah, ne morem verjet

• allstarr111 10:59 14.november 2016.

Ma kaj v civilu, sem na lastne oči videl ko je lastnik vrgel sneg dobesedno pred policijski avto, pa niti trznli niso :) Pri nas gledam kako tem kekcem ki takoj ko je 5cm snega že veselo mečejo na cesto, ...prikaži več, nakar pride plug in dobi nazaj v še večjo porcijo HAHA

Leon 15:45 14.november 2016.

Navadno listje kar pograbljamo na zelenico ob drevoredu ,potem ga komunalci odstranijo . Saj vendar plačujemo za komunalno službo .Kaj je tukaj narobe ?

• jakec1575 22:31 14.november 2016.

Kaksen MOL hebote. vsi ostali placujemo urejanje okolice ter odvoz pa naj se gospodaz najvec denarja v murglah. da jih ni sram. sramota!!!! Placajte si urejanje okolice kot vse ostale soseske.

• Pepe007 11:24 14.november 2016.

Tu je zame vprašanje na katerem zemljišču raste drevo. Če pade listje z drevesa, ki raste na javni površini na moje zemljišče, potem bi se meni tudi zdelo brezveze plačevati za odvoz.

• jakec1575 22:34 14.november 2016.

Okoli blokov in drugih zakljucenih soseskah si ali vsi sami organizirajo ali pa placajo urejanje okolice. zato pa majo, ker nice ne placajo in vedno tistim z manjsimi dohodki utruijo stroske. To je ta scena, ki se ima na robu ...prikaži več barja za malo vec od ostalih. sam ze dolgo niso.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.