Lina, me veseli, da si spregovorila tudi o švicarski foušiji. Vsem, ki so jih polna usta besed o slovenski nevoščljivosti, že dolgo ne verjamem več. Ta lastnost je enakomerno razporejena po vsem svetu. Eden tistih, ki je o njej spregovoril,… ...prikaži več je svetovno znani nevrokirurg Dolenc. Nekako tako: fouš si vedo tistemu, ki ga poznaš, in je dosegel več kot ti. Srečno, punca, kjerkoli že boš.
Lina, me veseli, da si spregovorila tudi o švicarski foušiji. Vsem, ki so jih polna usta besed o slovenski nevoščljivosti, že dolgo ne verjamem več. Ta lastnost je enakomerno razporejena po vsem svetu. Eden tistih, ki je o njej spregovoril,… ...prikaži več je svetovno znani nevrokirurg Dolenc. Nekako tako: fouš si vedo tistemu, ki ga poznaš, in je dosegel več kot ti. Srečno, punca, kjerkoli že boš.
Mi mamo tut napade,ker na skoz in skoz buzerirajo s tvojimi težavami,ko,da to koga briga,vsak mene boli k.............
pa kerga briga zate, pojdi v tujino, si izjavila da je tam lepo, adijo
Želite najti žensko za eno noč? Pridite ==> www.3xDate.top
Vsaj 4 zveze je že imela pri teh letih. Halo?
A starsa pa ne bosta nic rekla kako sta jo zelela cim bolje prodat pa jima ni uspelo. Zdej pa se mora sama...