Svet
4651 ogledov

Lidl z novo veliko investicijo, zaposlili bodo 200 ljudi

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 10:41 28.maj 2024.

    Nehajte jevbat Slovenski narod s takimi puhlicami ! JEBALA VAS TRGOVINA , DA VAS JEBALA !! Postavite PROIZVODNJO za 200 ljudi , če ste takšni frajerji !!!!! Vsakemu , ki zna samo dve operacije matematike je jasno , da bo ...prikaži več rezultat 0 / nič zaposlenih/ kajti propadlo bo ravno toliko manjših trgovin s skupaj 200 zaposllenimi ! Te štacune samo KRADEJO SLOVENSKLO ZEMLJO in nič drugega . Ravno tako to delajo tudi bencinske črpalke !!!

    • LukaMB 16:27 30.maj 2024.

      Podpis! Imamo več trgovin in shopping centrov na prebivalca kot pa Shanghai, a res rabimo toliko te norosti? Kaj pa stanovanja za mlade recimo no še tam nas prehitevajo ajdemiji popushiji z 10-imi tamalimi, ki pridejo na prvo mesto po ...prikaži več potrebi in dobijo neprofitna stanovanja, Slovenci pa drvimo v tujino na delo ali pa delati za tuje gospodarje. Kako bo potem denar krožil, če ga porabljamo v tujini in ne v lastni državi? Zaposlijo 200 ljudi, inženirjev tačrnih migrantov kot Glovo in Wolt.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:38 28.maj 2024.

    Avtor(ji), ta članek bi imel veze z Slovenijo le, če bi se zaradi te investicije v Sarajevu, 200 državljanov BiH, ki so v Sloveniji, vrnilo in zaposlilo v Lidlu Sarajevo. Ampak, če bi temu res tako enostavno bilo, potem bi ...prikaži več Slovenci Lidlove lastnike hitro začeli vzpodbujat, da čim prej prično z vsaj 100x večjo investicijo na Kosovu!

  • Ender3 14:11 28.maj 2024.

    Te veletrgovce bi morali omejit in bojkotirat..Razen njihovega agresivnega oglaševanje ne prinašajo dodane vrednosti. Večna denarja pa itak odteka v tujino k njihovim lastnikom.

    • Avatar NickMason
      NickMason 12:05 29.maj 2024.

      konkurenca mora biti,če bi bil le en veletrgovec ,bi bil kruh 15eur,ker jo imamo lahko izbereš kje boš kupoval,reklam se rešiš da poštarju ali pa na pošzi rečeš in dobiš nalepko za kaselc in to je to,reklame na brskalniki z ...prikaži več blokerjem rešiš,na mailu pa sam

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.