Vsi smo ujeti v svoja telesa, tisti ki mislijo, da so napačnega spola in nimajo za to hormonske podlage, sodijo k psihiatru... Povsem preprosto, da ne naštevam LGBT žnj blodenj...Temu se v naravi reče deviacija in vodi v izumrtje vrste..
Zakaj se ti sprevrzenci ohlasujejo pod oznako LGBT??? Ce je pa LGBT ze rezervirana oznaka oz. skrajsevalnica za: Let’s Get Beers Tonight!! A jim res ni nic sveto???!!!??
A, bi nehali reklamo delati, naj živijo kakor jim paše, briga me, kaj je treba to razlagati , za mojo operacijo kolena nobeden ne ve, res rabimo enega Trumpa, da bo red naredil.
Zaradi mene naj dodajo za tistim + celo abecedo. Samo v šole mi ne nosit teh bedarij. Ko so izdali nagnusno reviho za šole sem pač postal nestrpen. Temu so v south parku rekl, da postajajo "drugačni" nestrpni do strpnosti.… ...prikaži več Skratka če bo manjšina posiljevala večino bo reakcija jasna. Brigajte se za svoje mednožje ostalim dajte MIR, ne rabite se reklamirat kdor vas rabi vas najde na spletu!
Vsi smo ujeti v svoja telesa, tisti ki mislijo, da so napačnega spola in nimajo za to hormonske podlage, sodijo k psihiatru... Povsem preprosto, da ne naštevam LGBT žnj blodenj...Temu se v naravi reče deviacija in vodi v izumrtje vrste..
Enako je govoril Hitler.
Hitler je govoril, da je arijska rasa nad vsemi ostalimi...Če misliš Mengeleja je bil evgenik...Vse pa nima nobene veze z današnjo LGBT
Nimam nič proti takšnim operacijam vendar ne za davkoplačevalski denar medtem, ko nekdo mora iz svojega žepa plačevati preglede v primeru bolezni.
Zakaj se ti sprevrzenci ohlasujejo pod oznako LGBT??? Ce je pa LGBT ze rezervirana oznaka oz. skrajsevalnica za: Let’s Get Beers Tonight!! A jim res ni nic sveto???!!!??
Zato, da se potem ti lahko sprašuješ o tem, ker ti je pač dolgčas.
blayo je pa mavricn in noce it na pir!!
Noup,on ga raje v rito faše!!!
To nas pa res zanima,jej jej
Če te ne zanima pač ne bereš.
blayo je zihr trispolnik!!!
A, bi nehali reklamo delati, naj živijo kakor jim paše, briga me, kaj je treba to razlagati , za mojo operacijo kolena nobeden ne ve, res rabimo enega Trumpa, da bo red naredil.
Komaj si čakal na ta članek, da si lahko vsem povedal za tvojo operacijo kolena. Tako kot tale si pač osamljen in rabiš pozornost.
Saj sploh ne veš, če je operacija res bila ali ne, pa še oglašaš.
Če imaš lulčka, si moški, če pa ga nimaš, si pa ženska. Tako enostavno je to. Vse kar ne spada v ta dva kalupa je napaka narave, ki je neplodna.
Torej mutacije so po tvojem tudi napaka narave? Niti ne, so kvečjemu pravilo narave in zaradi njih ti danes tlačiš to zemljo in pametuješ po forumih.
A to je ugotovil(a) po 42 letih?
Punčka ma lulčka...
Zaradi mene naj dodajo za tistim + celo abecedo. Samo v šole mi ne nosit teh bedarij. Ko so izdali nagnusno reviho za šole sem pač postal nestrpen. Temu so v south parku rekl, da postajajo "drugačni" nestrpni do strpnosti.… ...prikaži več Skratka če bo manjšina posiljevala večino bo reakcija jasna. Brigajte se za svoje mednožje ostalim dajte MIR, ne rabite se reklamirat kdor vas rabi vas najde na spletu!
Ma hebite se s temi lgbt+ woke jebivetri!!! Pa kje vi najdete vse te "znane" kreteni retradirani!!!
Kje je pa treniral hojo v salonerjih? Pa sploh imajo številko 43 z visoko petko, al to zdaj delajo nalašč za take?
a je bil znan kot Slovenec ali je znana kot Slovenka, namreč nikogar ne poznam
dude looks like a lady