Magazin /magazin/vip
5735 ogledov

Leto sprememb: Jana Morelj spet pred novim izzivom!

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Enzgg4 15:34 08.november 2024.

Grem stavit, da bo najvecja mozna "žagarija" na tem radiu kakšen Enter Sendman od McTallice, Green Day ali kakšna podobna mediokriteta. Metal in pop punk za predšolske otroke in stare prdce, vmes pa še malo Gunsov in Bon Jovi. Muzika ...prikaži več za zvočno kuliso v trgovskih centrih. Anthraxov, ST, Dead Kennedys ali PTTB se tam zagotovo ne bomo naposlušali.

• SlavkoKrizman 19:19 08.november 2024.

Sam sem vedno bil in bom za rock/punk/metal in podobne zadeve...ni mi jasno kaj ti ni všeč pri prvih ploščah metallice, green day? V isti sapi pa daješ na pedestal anthrax, kennedys...in ja poznam vse te glasbene zadevščine...Razloži mi zakaj ...prikaži več sam sebe tako omejuješ v glasbi?

• SlavkoKrizman 19:27 08.november 2024.

Pa še tole za zaključek: "Prinašala bo rock glasbo različnih obdobij" Torej? Kje je problem dragi Enzgg4? Ker pa ni ravno vsaka pesmica po tvojem osebnem okusu? Daj razsvetli nas, neuke.

Enzgg4 20:06 08.november 2024.

Imaš Metallico in McTallico. In razne Green Day lahko poslušam na vseh drugih postajah. Sploh pa ne vem, kaj tebe briga moj okus za muziko. Napisi si svoj komentar, kako zelo si navdušen, da boš imel bob2 ali rock radio ...prikaži več 2 in to je to. Nihče ti ne brani, da poslušaš mediokriteto.

Enzgg4 20:17 08.november 2024.

P.S. očitno ne znaš brat. Napisal sem Enter Sandman. Se pravi največji drek od McTallice. Če bi vrteli Fight Fire With Fire ne bi nič rekel, ampak to je že serious metal in tega komerciala ne prebavlja. Prav tako prebavi ...prikaži več razne Green Day in Offspring, PTTB, DK, GBH ipd so pa (pre)resen pank, ki ga povprečni poprock okus ne prebavi. Ja? Harašo?

• SlavkoKrizman 12:35 09.november 2024.

Se strinjam, da komerciala pač ne vrti določenih zadev...Lahko bi dodal še KBO ... pa mogoče Satan Panonski...pa....ja, brez veze....drugače pa moj radio je tukaj: https://www.rockradio.com/ ...Si pač zberem kar mi tisti dan paše...

• SlavkoKrizman 12:39 09.november 2024.

P;S; Napisal si Enter Sendman....v prvotnem komentarju...

Enzgg4 13:36 09.november 2024.

Nima veze. Niti ne poznam, kako se piše (sem moral poguglat), ker me ne zanima. Zame se Metallica konča z AJFA, ki je njihov zadnji spodoben thrash, od tu naprej so pa McTallica. Muzika za trgovske centre in McDonaldse. Glede ...prikaži več predlogov: sem se omejil na tujo sceno. Ja, KBO so bili OK, ampak so se postarali. Danes niti slučajno ne igrajo vec tako kot so na Pozovi 92 (mam še vinil). Satan mi nikoliko ni bil prevec pri srcu. Raje imam stare Majke, Brejkerse ipd. In pa seveda novi val, zlasti...

Enzgg4 13:41 09.november 2024.

... beograjski, pa reško sceno.... Ja, si razumel, kaj sem hotel povedat. Novi radio je se vedno komerciala in bo vrtel temu primerno speglane rokovske viže, ki bodo šle v ušesa tudi predšolski mladini in starim mamkam. Moj glasbeni okus ...prikaži več pa je pac malo bolj otrodoksen. Naj probajo, ne vem pa, v čem bodo drugačni od BOB ali Rock radia. Jaz imam to poslusam izključno v avtu in potem saltam med enim in drugim, ko začnejo srat z reklamami. Mi gresta pa v osnovi oba na jetra, ker vsak dan vrtijo...

Enzgg4 13:44 09.november 2024.

...eno in isto, pa si potem mislim "pizda, tolk je dobre muske, vi pa vsak dan guslate eno in isto". In preklopim na ARS ali val 202. Samo na razne Aktuale in podoben bruh nikoli. Tisto pa ves čas rola ...prikaži več en čefurski cigumigu in je neprebavljivo. Vsaj meni.

Enzgg4 13:59 09.november 2024.

P.S. lahko preveriš https://www.rockantenne.de/ vrtijo vse od metala do panka, ampak popredalčkano po (pod)žanrih in lahko izbiraš, kar ti paše npr. https://www.rockantenne.de/rockhoeren/streams/punk-rock, https://www.rockantenne.de/rockhoeren/streams/heavy-metal itd. Za moj okus veliko bolj poslušljivo in predvsem bolj raznovrstno. Se pa tudi oni po določenem ...prikaži več času začnejo ponavljat. Up the Irons 🤟

• SlavkoKrizman 20:25 09.november 2024.

Se vsak radio začne ponavljat po določenem času...mi je pa ok rockradio.com in podobni, kot si jih ti navedel...kjer se da zvrst zbrat...glede KBO...jebiga ...vsi smo se postarali....maidne grem pa pokropit drugo leto v prago :/

Enzgg4 22:48 09.november 2024.

Sem jih že 2x. Prvic 1984

Enzgg4 23:12 09.november 2024.

P.S. ko sva omenjala Metallico: evo, pred par minutami ti vidim na tv reklamo za neka renaultova jajca in spodaj nekakšna predelava Nothing Else Matters. Da ti gre metal bend svojo vižo prodat za reklamo?! Vidis, to pa je prostitucija. ...prikaži več Totalna komerciala. Od tod moj prezir do tega, kar počnejo po AJFA. Za razliko od njih se Slayer ali Exodus niso nikoli prodali in še pred par leti žgali bolj kot kadarkoli.

• SlavkoKrizman 08:00 10.november 2024.

Za metallico tudi ptički na veji vedo, da so se prodali že dolgo nazaj.

• Pierre 15:34 08.november 2024.

Ima rajcig glas....

• Zapečkar 15:30 08.november 2024.

Hvala za obvestilo, da vem čemu se moram izogniti!

• Ender3 15:21 08.november 2024.

Ja Jana se zna prodajati. A, ko peva zlo ne misli je znan balkanski rek..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.