ja sej je v vsaki hrani danes cukr kar malo poglejte po trgovinah ni izdelka da nebi vseboval cukra od raznoraznih sokov ni soka da ni nič cukra zakaj ne uporabljajo naravni zdrav sladkor zato ker potem nebi nič služili… ...prikaži več zdravniki in nebi bilo toliko sladkornih bolnikov to je vse povezano
Dejansko je res za bruhat, kam vse tlačijo sladkor pa tudi sol. In vse zaradi okusa, ker tista minimalna količina ne more delovati kot konzervans. Ampak čisto mimo pa, da spet mešaš neke "zdravniške lobije" in podobne neumnosti. Obrni se… ...prikaži več čisto na drugo stran .... na EKONOMISTE firme in ostale.
ja sej je v vsaki hrani danes cukr kar malo poglejte po trgovinah ni izdelka da nebi vseboval cukra od raznoraznih sokov ni soka da ni nič cukra zakaj ne uporabljajo naravni zdrav sladkor zato ker potem nebi nič služili… ...prikaži več zdravniki in nebi bilo toliko sladkornih bolnikov to je vse povezano
Dejansko je res za bruhat, kam vse tlačijo sladkor pa tudi sol. In vse zaradi okusa, ker tista minimalna količina ne more delovati kot konzervans. Ampak čisto mimo pa, da spet mešaš neke "zdravniške lobije" in podobne neumnosti. Obrni se… ...prikaži več čisto na drugo stran .... na EKONOMISTE firme in ostale.