Težko se bo našel voditelj, ki bo lahko stopil v Nikove čevlje. Fant je razgledan in intiligenten. Pa tudi simpatičnosti in otroške radovednosti mu ne manjka. Kar pravi model človeka za delo z otroki.
To so res življensko koristna znanja: napiflati se število pi in igrati se s kocko. Če bi bil sposoben in ne šminker, bi čas bolj koristno porabil(že meni je škoda, da ga porabljam za odgovor). Lepo naj ima YT kanal… ...prikaži več in naj ga spremlja kdor želi.
Drugače je bil dober voditelj oddaje, za mladino bolj primeren kot Pavle s katerim smo odraščali. Vsak ima svoj hobi in naj pri njemu uživa. Jaz se ne bi hvalil, da sem čas porabil za piflanje številk, ki jih prikaže kalkulator za nekaj €.
Model ima slovenski rekord v recitiranju števila pi. Nekaj čez 3000. Za reševanje rubikove kocke pa potrebuješ znanje algoritmov. Ampak za Janeza je to itak višja matematika. Drži se rajši komentiranja na Žurnalu, ker to je pa moška zadeva.
Trenira vrtenje Rubikovih kock??? Očitno je še preotročji za kaj resnega.
Težko se bo našel voditelj, ki bo lahko stopil v Nikove čevlje. Fant je razgledan in intiligenten. Pa tudi simpatičnosti in otroške radovednosti mu ne manjka. Kar pravi model človeka za delo z otroki.
Najboljš voditelj te oddaje bi bil kdo iz vrst RKC, imenovani tudi otroćićkojebci?
Janez 53 pozanimaj se malo o sposobnostih Nika, presenečen boš!
To so res življensko koristna znanja: napiflati se število pi in igrati se s kocko. Če bi bil sposoben in ne šminker, bi čas bolj koristno porabil(že meni je škoda, da ga porabljam za odgovor). Lepo naj ima YT kanal… ...prikaži več in naj ga spremlja kdor želi. Drugače je bil dober voditelj oddaje, za mladino bolj primeren kot Pavle s katerim smo odraščali. Vsak ima svoj hobi in naj pri njemu uživa. Jaz se ne bi hvalil, da sem čas porabil za piflanje številk, ki jih prikaže kalkulator za nekaj €.
Model ima slovenski rekord v recitiranju števila pi. Nekaj čez 3000. Za reševanje rubikove kocke pa potrebuješ znanje algoritmov. Ampak za Janeza je to itak višja matematika. Drži se rajši komentiranja na Žurnalu, ker to je pa moška zadeva.