Svet
2574 ogledov

Lavrov o tem, kaj je zanje nesprejemljivo, oglasil se je Zelenski

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gartner54 18:11 18.februar 2025.

Ko so imeli "piss summit" brez Rusije, pa je bilo vse OK .. Naj Zelenec ostane rajši tiho, ker ga niti Ukrajinci več ne podpirajo in je samo zahodni klovn, ki uboga ukaze in se drži že vnaprej napisanega scenarija. ...prikaži več Predvidevam, da bo zelenko doživel usodo Mussolinija in ga bodo ubili lastni ljudje.

• atamama 18:53 18.februar 2025.

Moram reči, da sem si že 2022 mislil, da bo tak konec. Zgrešil sem za GB, ker sem mislil da bo zraven vendar ni nobene škode. Že pred ww2 so srali kvake in samo Američanom se morajo zahvaliti, da niso ...prikaži več kolonija. Kar se tiče ostalih vojska, posebno francoske, je junaštvo na koncu spiska vrlin, zmage pa redke. In ti kekci bi se šli vojno naprej. Upam, da Rusi ne bodo nasedli kot 2014, so pa takrat zapravili vso kredibilnost v EU. Merklova je zjebala EU do konca stilu, za menoj pogreb, .......

Slayer 11:18 19.februar 2025.

Zelena pičkica spet joka,neprecenljivo!!!

• Rim 11:33 19.februar 2025.

Zelenski lahko samo še čivka, pa še to bo ukinil, ko bo moral zginiti.

• rd2dmk2 11:37 19.februar 2025.

pustmo zdej tole preseravanje. raje pomislimo na to da naši EU lakaji hočejo denar od nas. za kaj ? za orožje ! in kaj bomos tem orožjem ? tolk za opomin. okol SLo je avstrija - nevtralna, dost blizu je ...prikaži več švica - nevtralan - zraven še lihtenšzajn - nevtralen. in potem se velika SLO slini v NATO. če si upajo bit te države nevtralne zakaj mi ne upamo ? in ves ta denar bi šel lahko v žepe naših politikov, da bi imeli enkrat zadost in še kaj nam raji pustili.

• Idioti 13:50 19.februar 2025.

Imamo doktorja vojaških znanosti , ki je uresničil SPLOŠNI LJUDSKI OTPOR. Vojska je v tem slučaju bila samo 24 urni tampon , predno se aktivira TO . Tudi naš generalkaplar , je deloval po tem sistemu . Se pravi , ...prikaži več vsakemu državljanu AK 47 s tisoč naboji , vsakemu 5temu pa bazuko, vsakemu 3tjemu pa dron ! Ni države okoli nas , ki bi si privoščila partizanski način borbe in strahotne žrtve ! S katerokoli drugo doktrino smo ga oplel v 24 urah , tako da ne bi tle GENERALČKI afne guncat !

• jezero 16:16 19.februar 2025.

Še včeraj je Zelenski zahteval izključno poraz Rusije. Sedaj, po prihodu Trampa, je pa hitro spoznal, da mora reševati sebe, zato mu UA ni kaj dosti mar.

• Idioti 18:09 20.februar 2025.

A to , da Rusi zahtevajo še 30% teritorija UA poleg osvojenih 22% pa niste nič slišal ali niste hoteli ! 22+30= 52 % in to Ukrajine !

• Idioti 13:32 19.februar 2025.

Resnična zgodba : Sestaneta se v Karađorđevu Srbski jež in Hrvaški krivoustnež . Alijo pa živo zanima , o čemu sta debatirala in pokliče na telefon Stipu Mesića . Alo Stipe šta su ona dvojica razgovarala . E moj Alija ...prikaži več , ja to neznam ali znam , da tebe nema više ! Popolnoma se ta zgodba prilega sestanku med Rusi in USA ! Ofarbani nema te više !

• Idioti 18:05 20.februar 2025.

Ta bedak , ki mi je dal minus, ne pozna zgodovine svoje države , meša se pa v svetovno ! Zgodba je resnična , Mesić jo je javno povedal na TV !

• Kmodri_ 07:35 19.februar 2025.

Kar je izjavil lavor je za EU nesprejemljivo... Samo povem!

• Idioti 13:56 19.februar 2025.

Do sedaj še noben ni preveslal Lavrov ain ga tudi ne bo . Samo povem !

Slayer 19:25 19.februar 2025.

Samo povem,kmodri noben te ne hebe 100%,sam povem!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.