Kako kdo lahko vara neko nagravžno putane? Temu se reče recipročnost.
To poceni reklamo za najstarejšo dejavnost si lahko privošči putane samo na Žurnalu.
No da vidiš tvoje pameti ! Prijateljeva žena je šla na obisk sestri v Holandijo za 10 dni. Mi smo pa modrc vrgel pod posteljo in je bil cel hudič , ker nam ni verjela , potem ko je vrag… ...prikaži več odnesel šalo in je bila "prepričana" da ga je ulovila !!
Ciganke možem nosijo svojo PLAČO!!! Kaj takega svet še ni slišal. Socijalno podporo in kar naraubajo, to pa ja.
Ana H. Fetih je v tem prispevku presegla vsa pričakovanja novic željnih bralcev.Če tega ne bi objavila,bi se mi porušil svet.Hvala Ana.
Saj je tudi sama ciganka,ne vem,kaj govori neumnosti.Latifete Murati,makedonska ciganka.
Kako kdo lahko vara neko nagravžno putane? Temu se reče recipročnost. To poceni reklamo za najstarejšo dejavnost si lahko privošči putane samo na Žurnalu.
Latoya, kolkrat je pa on brisal mačefit drugih decav s tvoje pičke in ksihta?
Kaj pa če je on bil cigan..?
Kaj le vidite na tej Latoji, saj je grda kot smrt.
Se ne strinjam popolnoma. Smrt je namreč lepša in smrti bomo nekoč podlegli vsi, njej, vsaj jaz, ne bi nikoli. Se je ne bi dotaknil niti s palico.
Moj prijatelj je rrekel:" Vse sorte koštarje ima bog na svetu". Ja, dobro da je tako in da imajo vsake oči svojega malarja.
No da vidiš tvoje pameti ! Prijateljeva žena je šla na obisk sestri v Holandijo za 10 dni. Mi smo pa modrc vrgel pod posteljo in je bil cel hudič , ker nam ni verjela , potem ko je vrag… ...prikaži več odnesel šalo in je bila "prepričana" da ga je ulovila !!