Avto
118 ogledov

Küzmič: Kazen policista je bila pretirana

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dimnikar 08:18 09.november 2015.

Varnostna razdalja je vsekakor pomembna, ampak "da bi se zaleteli, če bi avto pred nami zaviral" je pa svinjska laž, saj ni v tem poanta varnostne razdalje. Zaviramo lahko tudi mi, ni v tem problem. Težava nastane, če se vozilo ...prikaži več pred nami nenadoma ustavi (se zaleti, npr). Ne pa, če samo zavira.

• puelasedulaest 10:51 09.november 2015.

Tu se pa res opazi inteligenca policaja! Škoda, da imamo tudi takšne policaje!

• Lavdan 12:33 09.november 2015.

Če buljiš okoli sebe ali telefoniraš, ti nobena varnostna razdalja ne pomaga. Prekratka varnostna razdalja je vsakič, ko se zaletiš v avto pred seboj. Jasno je da se človek počuti ogrožen, ko vidiš idiota, ki na avtocesti vozi za teboj ...prikaži več z dvametrsko varnostno razdaljo.

• Žurnalček 14:21 09.november 2015.

Nobeden pa ne pove in se dela blesavega , da če bi vsi na AC upoštevali varnostno razdaljo , ne da bi bila ena sama kolona na obeh pasovih ampak se tudi nobeden več vključiti ne bi mogel , brez ...prikaži večez kršenja tegale KRETENOIDNEGA zakona !!

• maresem 09:54 09.november 2015.

Ta zmazek od policaja bi morali suniti v rit ker taki tupci ne bodo kaj prida pripomogli k varnosti v prometu. Sem podpiral njihove zahteve in stavko, zdaj pa nič več.

• blueone 19:47 09.november 2015.

haha dober odgovor :-)

• Skippy 23:15 09.november 2015.

V Nemčiji dobiš kazen za varnostno razdaljo šele, če voziš na 1/8 predpisane varnostne razdalje. Čemu je spet potrebna skrajnost v tej državi?

• blueone 19:49 09.november 2015.

policaj ni kriv...to je bilo naročeno od predpostavljenih...da se denar lahko prelije v proračun...iz katerega določeni osebki potem lahko še bolj kradejo

• Papaja Popi 08:44 09.november 2015.

Varnostna razdalja je popolna oslarija, dokler ne bodo ulovili tistih, ki se mi v mojo varnostno razdaljo vrinejo in me z tem izsilijo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.