Jest Imam dva prasca ki jih fujtram smo z otrobi-kolerabo-tabelim korenjem in ostalim NIČ pomij. Sta zdrava lepa in vsako leto jima spremnim (ker sta nova ime) jas jih kličm prasc ena in prasc dva, moji otroc ki pa so… ...prikaži večo jema denli ljubkovalno ime rečte kar čete ampak so zadeli, MIRO in MARJAN.
Ben komej čakam da bodo koline.
januar je pa že skrajni čas za koline, sicer pa vse spoštovanje, da se še nekdo ukvarja z rejo prašičev za lastne potrebe, mesar bo pobral kolikor bo pač tarifa, ampak če sam znaš in narediš vse stvari, si zmagal… ...prikaži več ... ampak ni pa tole poceni, prase požre ogromno in futr ni zastonj, je pa res imaš po kolinah meso, kot meso
ah lanske smo potolkli že konc novembra, zdej ta spet dva nova v švinjaki, futr ni tolk drag kot je cajt ko jim kuhaš, pa sej ti vse doma zraste le otrobe moraš kupt. Imaš pa meso PRVE klase, nič… ...prikaži večič aditivov, antibiotikov in hormonov.
Kakšno nakladanje Celjskih mesnin. Med porcionirko in pak. strojem je presledek in 2 m dolg tekoč trak, kjer lahko pride na meso tujek , najmanj pa dlaka od zaposlenih , ki niso vedno po predpisih . Delavke , ki jih… ...prikaži več jih motijo obrazne maske in se rade pogovarjajo med delom, si te potisnejo pod brado in potem jemo popljuvano meso.
V C. mesninah je marsikaj narobe. Najhujša je nesledljivost surovine . V proizvodnji delno predeljujejo izdelke , kar je po IFS nesprejemljivo. Izguba sledljivosti
Hofer je daleč naprednejši in nepopustljiv....raje nimajo na policah, ko pa da sprejmejo slabo pošiljko....so pa žal CE mesnine slabe...rajši v Hofru pogledam etiketo, ker od Krainera Graz...je dosti boljše, čprav tudi oni nabavijo meso na Bavarskem, severni Nemčiji...vendar boljše… ...prikaži več kvalitete...žal tako je... v Slo je zelo težko dobit slo meso...razen pri kmetu...
CE mesnine redno (beri dnevno) kupujejo meso v Nemčiji, tako da, tukaj domače ni.... delal sem v transportu z svežim mesom... pa lahko rečem tudi to, da Kras, ali pa Lokve, pripeljejo pršute sveže iz Parme (IT), poceni, tukaj sušijo,… ...prikaži več pa druge etikete gor, pa je domače.... Glede Hofra..imajo najstrožje kontrole pri vhodu blaga, ni važno ali jogurt, mleko, čokolada, meso...zelenjava...res so na tem področju najostrejši... delal sem v hladnem transportu leta dolgo, pa vem kaj je Mercator, Spar...
zakonodaja gre v korist trgovcev, oni pač nekje kupijo izdelek, in če ga kupijo od slovenske firme, se že smatra, da je poreklo slovensko, kar je daleč od resnice, ker mesarji so mešetarji tako kot vsak trgovec ... slovenija je… ...prikaži več bila pred vstopom v eu še slovenija, danes je pa ena država sistema eu ... poreklo izdelka je čisti fake, ... le tisto kar ti bo zraslo na tvojem vrtičku je 100% domače
To meso so spacali v Celjskih mesninah , kjer je higiena na psu. Veterinarska inšpekcija pa redno oskrbljena z pršuti iz njihove smrdljive pršutarne Lokve.
da. Lep kraj. Pršutarna Lokve so bivša pršutarna ljubljanske Emone oziroma Kraljevih mesnin , ki jo je Pinetka ali kako so ji že rekli prigrabila in potem prodala celjskim mesninam . Ne mi govorit , da je super v rostfreju.… ...prikaži večju. Voda jim teče po tleh in s stropa. Umazane sanitarije in čiki v odtokih. Imam slike. Ni vsak dan tako - seveda ni , saj tudi inšpektor pride le resko kdaj.
Od vseh mesarij na slovenskem so celjske najslabše,njihovo meso,ki je pakirano v folije je narezano tako nagravžno in nekvalitetno,da ga tut psu ne bi vrgel.Popolnoma neočiščeno in grdega izgleda je vse kar je od teh mesarjev??
Kdo bo ugotovil dejansko stanje ? Neodvisni organ ? Kdo je to? RES ME ZANIMA KATERI JE NEODVISEN ORHAN V SOVENIJI .
Jest Imam dva prasca ki jih fujtram smo z otrobi-kolerabo-tabelim korenjem in ostalim NIČ pomij. Sta zdrava lepa in vsako leto jima spremnim (ker sta nova ime) jas jih kličm prasc ena in prasc dva, moji otroc ki pa so… ...prikaži večo jema denli ljubkovalno ime rečte kar čete ampak so zadeli, MIRO in MARJAN. Ben komej čakam da bodo koline.
od tvojga Mirota in Marjana , bo mesar pol odnesu
ne bo, ker prasca in drobnico lahko kolješ DOMA, govedo pa samo v klavnicah
januar je pa že skrajni čas za koline, sicer pa vse spoštovanje, da se še nekdo ukvarja z rejo prašičev za lastne potrebe, mesar bo pobral kolikor bo pač tarifa, ampak če sam znaš in narediš vse stvari, si zmagal… ...prikaži več ... ampak ni pa tole poceni, prase požre ogromno in futr ni zastonj, je pa res imaš po kolinah meso, kot meso
ah lanske smo potolkli že konc novembra, zdej ta spet dva nova v švinjaki, futr ni tolk drag kot je cajt ko jim kuhaš, pa sej ti vse doma zraste le otrobe moraš kupt. Imaš pa meso PRVE klase, nič… ...prikaži večič aditivov, antibiotikov in hormonov.
vsi imajo certifikate in nobeden ni kriv .................Hofer je pa itak vse dražji za tisto kar prodaja
Kakšno nakladanje Celjskih mesnin. Med porcionirko in pak. strojem je presledek in 2 m dolg tekoč trak, kjer lahko pride na meso tujek , najmanj pa dlaka od zaposlenih , ki niso vedno po predpisih . Delavke , ki jih… ...prikaži več jih motijo obrazne maske in se rade pogovarjajo med delom, si te potisnejo pod brado in potem jemo popljuvano meso. V C. mesninah je marsikaj narobe. Najhujša je nesledljivost surovine . V proizvodnji delno predeljujejo izdelke , kar je po IFS nesprejemljivo. Izguba sledljivosti
Hofer je daleč naprednejši in nepopustljiv....raje nimajo na policah, ko pa da sprejmejo slabo pošiljko....so pa žal CE mesnine slabe...rajši v Hofru pogledam etiketo, ker od Krainera Graz...je dosti boljše, čprav tudi oni nabavijo meso na Bavarskem, severni Nemčiji...vendar boljše… ...prikaži več kvalitete...žal tako je... v Slo je zelo težko dobit slo meso...razen pri kmetu...
CE mesnine redno (beri dnevno) kupujejo meso v Nemčiji, tako da, tukaj domače ni.... delal sem v transportu z svežim mesom... pa lahko rečem tudi to, da Kras, ali pa Lokve, pripeljejo pršute sveže iz Parme (IT), poceni, tukaj sušijo,… ...prikaži več pa druge etikete gor, pa je domače.... Glede Hofra..imajo najstrožje kontrole pri vhodu blaga, ni važno ali jogurt, mleko, čokolada, meso...zelenjava...res so na tem področju najostrejši... delal sem v hladnem transportu leta dolgo, pa vem kaj je Mercator, Spar...
IFS certifikate pri nas zdaja privatna inspekcijska firma B. Veritas , ki je usrana zin skorumpirana.
Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v ==> www.3xDate.top
zakonodaja gre v korist trgovcev, oni pač nekje kupijo izdelek, in če ga kupijo od slovenske firme, se že smatra, da je poreklo slovensko, kar je daleč od resnice, ker mesarji so mešetarji tako kot vsak trgovec ... slovenija je… ...prikaži več bila pred vstopom v eu še slovenija, danes je pa ena država sistema eu ... poreklo izdelka je čisti fake, ... le tisto kar ti bo zraslo na tvojem vrtičku je 100% domače
To meso so spacali v Celjskih mesninah , kjer je higiena na psu. Veterinarska inšpekcija pa redno oskrbljena z pršuti iz njihove smrdljive pršutarne Lokve.
A si že bil kdaj v Lokvah?
da. Lep kraj. Pršutarna Lokve so bivša pršutarna ljubljanske Emone oziroma Kraljevih mesnin , ki jo je Pinetka ali kako so ji že rekli prigrabila in potem prodala celjskim mesninam . Ne mi govorit , da je super v rostfreju.… ...prikaži večju. Voda jim teče po tleh in s stropa. Umazane sanitarije in čiki v odtokih. Imam slike. Ni vsak dan tako - seveda ni , saj tudi inšpektor pride le resko kdaj.
dej slikce oštja !
Od vseh mesarij na slovenskem so celjske najslabše,njihovo meso,ki je pakirano v folije je narezano tako nagravžno in nekvalitetno,da ga tut psu ne bi vrgel.Popolnoma neočiščeno in grdega izgleda je vse kar je od teh mesarjev??