Sedaj, ko bo počasi konec veselice in so se akterji na svojih jahtah odpeljali novim dogodivščinah naproti, se bo kao nekaj preverjalo...Saj vam "teoretiki zarote" že eno leto pišemo, da so HAT testi v rangu cifra-grb natančnosti...
a mogoče na intenzivni negi preverijo bolnika s HAT testom maybert Farm ? tolk , čist iz firbca,, a potem smrt določijo na podlagi zadnjega rezultata HAT testa ...
Eh, pa sem že pomislil, da so prišli zaradi kovid testov na splošno in da so tudi že na poti v NIJZ .... očitno pa je njihov prihod le v korist konkurenčnemu dobavitelju....neke vrste borba za tržni delež....
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Trese se gora , rodila se bo miš! Že stokrat videno . Bolan posel je uspel!!! Par mladcev bo dobro živelo na ta račun kar lep čas. Butale!
Sedaj, ko bo počasi konec veselice in so se akterji na svojih jahtah odpeljali novim dogodivščinah naproti, se bo kao nekaj preverjalo...Saj vam "teoretiki zarote" že eno leto pišemo, da so HAT testi v rangu cifra-grb natančnosti...
a mogoče na intenzivni negi preverijo bolnika s HAT testom maybert Farm ? tolk , čist iz firbca,, a potem smrt določijo na podlagi zadnjega rezultata HAT testa ...
Eh, pa sem že pomislil, da so prišli zaradi kovid testov na splošno in da so tudi že na poti v NIJZ .... očitno pa je njihov prihod le v korist konkurenčnemu dobavitelju....neke vrste borba za tržni delež....
Zakaj je umrl Janko Jamnik ? Morilca niso našli .
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦