Tudi jaz sem na robu tega, da dobim drisko, ko berem to sprenevedanje.... "igralce, razmerja, teme in moči"...tožilstvo "tako slepo" sledilo ...so ji ugotovitve sodišča "vzele sapo".Ne me basat kak teater.
Če nič drugega, so taki članki veselje janšistom, ker jim verjetno edino tako pride. Je pa Majer res mojster. Vedno uspe vso pozornost od svojih svinjarij preusmerit kamorkoli, da se potem ljudje še sami s sabo ukvarjajo.
Ko sta razturala po Sloveniji in razmetavala denar za luksuz pa jima verjetno ni šlo na jok. Bodi prijazen z ljudmi na svoji poti navzgor, ker jih boš srečal tudi na svoji poti navzdol.
Jaz tudi jočem... za vsak nov davek, ki nam ga nabijejo gospodje politiki....
Tudi jaz sem na robu tega, da dobim drisko, ko berem to sprenevedanje.... "igralce, razmerja, teme in moči"...tožilstvo "tako slepo" sledilo ...so ji ugotovitve sodišča "vzele sapo".Ne me basat kak teater.
Jaz ne jokam, jaz žalujem za nekaterimi minulimi časi
Tudi jaz bi se jokala,pa mi nič ne pomaga.Kresalka pa joka ker ima vsega preveč,pa se boji da bo šla k Hildi delat držbo.
Izgledata kar srečna. Imata novega psa??
S POLNO TAZADNJO JE LAHKO JOKAT . . . .
Če nič drugega, so taki članki veselje janšistom, ker jim verjetno edino tako pride. Je pa Majer res mojster. Vedno uspe vso pozornost od svojih svinjarij preusmerit kamorkoli, da se potem ljudje še sami s sabo ukvarjajo.
Kako teatralno, Slovenija je res lutkovno gledališče Evrope.?
kaj joka tatica ,še njen partner je veliki tat ,oba v zapor ,ter prepovedat jim imeti pse ,ker jih zlorabljajo
Polno tazadnjo, česa?
gospodje? p***e !
Solze na sodišču..??Zaradi česa..?? Ker se je morala tam pojavit..?? ali zaradi kužkov..??
Ne lutkovno. Smo South park.
Vedno je blefirala, blefira, in bo blefirala. Takšna je pač po naravi, tukaj ni kaj dodati.
Ko sta razturala po Sloveniji in razmetavala denar za luksuz pa jima verjetno ni šlo na jok. Bodi prijazen z ljudmi na svoji poti navzgor, ker jih boš srečal tudi na svoji poti navzdol.