Točno tako, saj tudi piše v članku. :-) "Karel je prisegel na Bibliji, da bo branil vero in služil narodu." To dvoje ne gre skupaj, vera je najmočnejše orožje vladajočih za nadzor naroda.
Se opravičujem vsem, ki ne mislite tako, vendar meni osebno je ta ceremonial nekaj najbolj bedastega na tem svetu. Pa ko bi tile vsaj kaj delali produktivnega..., ne, ti živijo od kupa ljudi, ki se čutijo podaniki , da tem… ...prikaži večm ljudem ustrežejo. Ker so kraljevina, ma lepo prosim. Zaradi teh ljudi so vojne po vsem svetu, odgovarjajo pa komu? Te ljudi je treba prizemljiti ali odstraniti!
Bljak. Tole je isto kot verske ustanove, držat ljudi pod kontrolo.
Točno tako, saj tudi piše v članku. :-) "Karel je prisegel na Bibliji, da bo branil vero in služil narodu." To dvoje ne gre skupaj, vera je najmočnejše orožje vladajočih za nadzor naroda.
Zakaj takšna medijska podpora pri kronanju trdoglavca?
Cirkus. Show must go on.
Večni socijalkar tale king,brez dneva delavnosti,sedi pa na zlati školjki!
Tako je, drek pa še bolj smrdi po samem preseravanju s hrano.
A sta mu nevoščljiva? :-)))
Slika 5 kaže: "A vidiš, Camilla, sem ti rekel, da nama bo na koncu uspelo!"
"Karel je prisegel na Bibliji, da bo branil vero in služil narodu." Hmm, to dvoje pa ne gre skupaj, nikoli ni in nikoli ne bo.
Ti, ki se kronajo in živijo v razkošju tudi z orožjem podpirajo Ukrajino. Toliko o svetosti njihove vere..
Se opravičujem vsem, ki ne mislite tako, vendar meni osebno je ta ceremonial nekaj najbolj bedastega na tem svetu. Pa ko bi tile vsaj kaj delali produktivnega..., ne, ti živijo od kupa ljudi, ki se čutijo podaniki , da tem… ...prikaži večm ljudem ustrežejo. Ker so kraljevina, ma lepo prosim. Zaradi teh ljudi so vojne po vsem svetu, odgovarjajo pa komu? Te ljudi je treba prizemljiti ali odstraniti!
Mi imamo že dolgo kronastega Janeza pa, mu še muzeja ne privoščimo..Morda pa, širi napačen evangelij ?
Levičarski anarhistični psi lajajo, (kraljeva) karavana gre dalje. In jih sploh ne opazi...
Kako majo v Angliji zblojeno zobozdravstvo: Korel je šele po 74 letih prišel do krone
Njihovi predniki zakuhali 1 svetovno vojno (tete, bratranci itd.) in podjarmili domorodce v Afriki, Avstraliji pa še kje...Bruh!!!!