bodo pa nekoga žrtvovali, da bo mir in da se saga nadalju in da bodo javnomnenjske ankete spet dvignile šarca ... mafija, ki ji folk naseda že skoraj 30 let, ki ji ni za državo pač pa za svoje polne… ...prikaži veče riti, vse ostalo jih ne briga
Kralj je samo izvrševal ukaze, poslali so ga v žerjavico po vroči kostanj.. jasno, da se Šarec malo spreneveda - če bi priznal, bi slej ko prej tudi on letel. Murgle press d.o.o.
To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Osrednji mesec sem dobil 27936 EUR za delo 3 ure na dan.Začel sem štiri mesece prej in vseeno hitro odnesel domov, od 7645 do 9264 evrov vsak teden.
tukaj ......>>> www.WebJob33.Com
igra se imenuje "znan obraz dobi službo v javni upravi" in kdo je šef? ... ja to je pa težje vprašanje
[ KPK je po njegovih besedah vest in ogledalo slovenske družbe. ] 😂😂😂
Odlična verzija cinizma .
Kralj misli, da je kralj v enakem pomenu besede.
kralj se samo piše, to je njegov priimek, sicer pa sluga, tako kot je šarec sluga ... nekoga
bodo pa nekoga žrtvovali, da bo mir in da se saga nadalju in da bodo javnomnenjske ankete spet dvignile šarca ... mafija, ki ji folk naseda že skoraj 30 let, ki ji ni za državo pač pa za svoje polne… ...prikaži veče riti, vse ostalo jih ne briga
Kakšno vprašanje...saj dobro veste kdo. Stanuje za Trnovskimi vrati, blizu živalske kinike.
če vlada pričakuje , da ga zaposlijo , pomeni , da je Kralj klical v imenu Šarca ! Zaradi tega bi morala odditi vlada !
Kralj je samo izvrševal ukaze, poslali so ga v žerjavico po vroči kostanj.. jasno, da se Šarec malo spreneveda - če bi priznal, bi slej ko prej tudi on letel. Murgle press d.o.o.
Kaj te briga , nisi ti šef FBI in CIE !
To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Osrednji mesec sem dobil 27936 EUR za delo 3 ure na dan.Začel sem štiri mesece prej in vseeno hitro odnesel domov, od 7645 do 9264 evrov vsak teden. tukaj ......>>> www.WebJob33.Com
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com
Lahko prideš sama za 50€ na uro !
Terpentinsek in LMS.....GOTOFI STE....