Šport
189 ogledov

Kopitar asistiral pri uspešnem lovu na orjaške lignje

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 11:31 16.januar 2022.

    Gol Kopitarjevega napada je bil posledica vztrajnosti in pritiska na obrambo, ki ju je trojka Iafallo-Kopitar-Kempe sposobna vršiti. Tekma je potekala pretežno v sredini ledene ploskve z malo priložnostmi, kar je ustrezalo obem moštvom (Seattle ima najslabši vratarski tandem v ...prikaži več ligi). Spodbudna zmaga za Petersena, ki letos ni igral veliko in je že imel sumljive trenutke. Odličen večer za LA, saj je izgubilo vseh 6 moštev zahoda (kjer se LA poteguje za končnico), ki so igrala proti moštvom vzhoda.

  • PasjaProcesija 11:42 16.januar 2022.

    Zlasti ugodna sta bila poraza Anaheima in Edmontona, ki sta resna divizijska nasprotnika za mesto v končnici. Obe moštvi sta v rezultatski krizi. Vancouver je imel po menjavi trenerja lep niz zmag, zdaj se vrača v pričakovane tirnice. San Jose ...prikaži več je uspel izvleči samo točko, čeprav so bili statistično boljši nasprotnik. Proti njim igra LA v torek zgodaj zjutraj po našem času. LA je letos občutno boljši doma kot v gosteh, a današnja zmaga in zanos igralcev vlivata optimizem.

    • PasjaProcesija 13:38 16.januar 2022.

      Moja napaka. Ponedeljek 17.01.2022 je v ZDA državni praznik in dela prost dan, Dan Martina Luthra Kinga mlajšega. Kot je v takšnih primerih običaj bodo tekme namesto v večernih izpeljane v dnevnih terminih po njihovem času. Tekma SJ:LA bo tako ...prikaži več v ponedeljek pozno zvečer po našem času, ne v torek zgodaj zjutraj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.