Google zdaj plačuje € 701 do € 012 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, da bom lahko to naredil, vendar moj najboljši učitelj zasluži več kot € 32571 mesečno, to počne, in ona me… ...prikaži več je prepričala, da poskusim. Tudi novi ljudje to lahko brez težav zaslužijo € 623 dnevno in lahko zaslužijo celo višje s časomm ... Tako sem začel
➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob8.Com
Brez skrbi. Poskrbeli bodo tudi za vašo prehrano. V temu času si boste lahko v miru skuhali govejo juho.
Seveda bo moral tudi nekdo zaslužiti z nadgradnjo portala.
pa je nekdo pobasal provizijo za to grafično skropucalo. raje bi se poglobili pa uvedli plačevanje prispevkov v enem znesku, namest te grde prenove, ki nikomur ne služi.
Poenostavljeno bo, ko boš celoten znesek prispevkov plačal v kosu na eni položnici FURSU pa naj oni potem interno potalajo na SPIZ, dohodnino itd... Tako je pa 5 ali več različnih sklicev, za vsak znesek (tudi mizernih 1,5€) svoja položnica… ...prikaži več in na VSAKO seveda še provizija.
Ali prispevek za RTVS sodi med davke za poneumljanje državljanov ?
saj so nam že večkrat odgovorili, da to NI davek ampak RTV prispevek . Čudno, saj prispevkov pa nismo dolžni plačevati..
Google zdaj plačuje € 701 do € 012 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, da bom lahko to naredil, vendar moj najboljši učitelj zasluži več kot € 32571 mesečno, to počne, in ona me… ...prikaži več je prepričala, da poskusim. Tudi novi ljudje to lahko brez težav zaslužijo € 623 dnevno in lahko zaslužijo celo višje s časomm ... Tako sem začel ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob8.Com
Kdaj bodo pa kar oni sami- avtomatsko kar z našega računa, sneli svojo željeno vsoto ?
Bolj me zanima kakšno odzivnost strani na e-davkih, kako hitro se bodo obračale strani na portalu???
kakšna bo*
Brez skrbi. Poskrbeli bodo tudi za vašo prehrano. V temu času si boste lahko v miru skuhali govejo juho. Seveda bo moral tudi nekdo zaslužiti z nadgradnjo portala.
@djdj haha dobra
pa je nekdo pobasal provizijo za to grafično skropucalo. raje bi se poglobili pa uvedli plačevanje prispevkov v enem znesku, namest te grde prenove, ki nikomur ne služi.
Če jaz utajim davek, pri tem nimam niti kančka slabe vesti!
Poenostavljeno bo, ko boš celoten znesek prispevkov plačal v kosu na eni položnici FURSU pa naj oni potem interno potalajo na SPIZ, dohodnino itd... Tako je pa 5 ali več različnih sklicev, za vsak znesek (tudi mizernih 1,5€) svoja položnica… ...prikaži več in na VSAKO seveda še provizija.