Slovenija
19 ogledov

Komandir naj bi spolno nadlegoval

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    roksa 09:03 02.december 2012.

Te pa od 69. policajev sta samo toti dve ofci bli na tapeti!?!Po moje so se ga hotli znebit, pa so ga namočli!!!

• suzana.kos 11:06 02.december 2012.

ti komentarji so tako tipično moški!

• Oseba_ 11:20 02.december 2012.

be seri

ne seri

Kazenski zakonik je jasen, eni pa ste frajerji, ko pišete anonimne neumnosti, kajne ? V glavnem, sedet gre, in tako je prav. Lp

• suzana.kos 12:23 02.december 2012.

hm, kako pa veš, da je ženska bionda... da ne komentira kar nadlegovalec sam??!!

• feferon 12:15 06.december 2012.

Če ga župniki serjejo, zakaj ga pa ne bi še policaj. Se nimaš kam pritožit. Eno je bog, drugi je batina.

• tomaz 10:38 02.december 2012.

Več kot pol stoletja sem že n svet, v nekaj službah bil, a prav povsod so bile tudi take zgodbice . Samo čisto odkrito, največkrat so bile prav ženske tiste, ki so bile inciatorke za taka početja. Je pa res ...prikaži veča res tudi to, da če z uporabo svojih čarov niso dosegle željenega rezultata, je potem sledilo maščevanje. To je edina resnica okoli teh zgodbic. Prav nobonega mobinga, samo njihovo izivanje v namnu dosega svojih ciljev. Vsak od nas pozna cel kup zgodbic, tudi iz današnjega časa, ko se z uporabo "igralne razpoke" pride do služb, stanovanj in podobno. Na koncu smo pa moški za vse krivi, no saj v bistvu smo, ko nasedamo na njihove igrice..

• pravaresnica123 11:30 02.december 2012.

Sem rekel, da se bo bjonda oglasila. Ampak tak to je. Pa še vprašanje zate Oseba_: koliko policistk si pa videla s ščiti in čeladami na demostracijah? Da ti celica ne odmre od napora, ti bom kar odgovoril. Niti ene!!!

• pravaresnica123 09:01 02.december 2012.

Enostranska izpoved! Če se je kaj takega dogajalo v tako velikem kolektivu bi bilo pametno povprašat tudi sodelavce. Verjetno pol zgodba ne bi bila več tako grozljiva za komandirja. Zdaj bo pa par blondink verjetno popizdilo ampak, moje osebno mišljenje ...prikaži več je, da je policijsko delo še vedno v domeni moških (vsaj na terenu in pri intervencijah). Ampak, v strokovno delo se je vpletla politika in neka kvazi strokovnost in uvedla "kvote". Le zakaj so jim potrebne?

• primorka 16:25 04.december 2012.

KOMU JE BIL V NAPOTO ???

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.