Šport /sport/kolesarstvo
5639 ogledov

Kolesarski as besen nad Pogačarjevo rekordno pogodbo, te besede odmevajo

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 09:31 19.november 2024.

Popolnoma pravilno . Kolesarske dirke gleda največje število gledalcev izven OI ! Edina osnova za denarne nagrade pa je ravno število gledalcev in zadaj industrija , ki ma od njihovega reklamiranja koristi. Jaz imam dva Wiliera in za nakup sem ...prikaži večm se odločil , ko sem gledal dirke .

Slayer 09:41 19.november 2024.

Res je,sam sem že od leta 2009 na Specialized Tarmac kolesu (prej sem imel Treka).

• se_eden 11:25 19.november 2024.

profesionalni šport je edina dejavnost, kjer res delujejo zakonitosti trga. in vsak dobi točno toliko, kot je vreden. to, da se primerjajo različni profesionalci med seboj je pa že od nekdaj. zakaj mislite, da je Ana Marija s teka prestopila ...prikaži več med biatlonce. dej je sama večkrat povedala, da kot ena najboljših tekačic na svetu ni enakopravno obravnavana. in zdej se muči s streljanjem, ki je postal v SLO komercialno zelo uspešen. isto ostali naši smučarji. in vse to plačujemo davkoplačevalci...

• rd2dmk2 10:03 19.november 2024.

tole je čist napačno razmišljanje. 8M€ na leto je premalo. torej je 45M€ na leto nekaj normalnega, in kaj je potem nekih 200 miljonov? ne da ima pogačar premalo, ima preveč in tisti z 45 pa sploh super preveč. in ...prikaži večin ne govorit kruha in iger in gledalci in podobna šara. kaj vi ne razumete, da vse te plače - dejansko plačate VI, no pravzaprav tud jest in mi, ker so izdelki dražji. in ker je bicikel tako drag, potem tud, un ki hoče bicikel hoče še večjo plačo- da ga lahk kupi in tak rata inflacija.

mahatma2 10:54 19.november 2024.

Če mene vprašate , lahko rečem , da sem z 1 milijonom na leto ravno tako bogat kot če bi jih imel 100 na leto.

skeptik 07:34 19.november 2024.

Kaj če bi se raje primerjali z "navadnimi smrtniki", recimo raziskovalci, znanstveniki, odličnimi kirurgi....? Vsi vrhunski športniki so močno PREPLAČANI, da o raznih nogometaših sploh ne govorim. Kaj pa človek potrebuje toliko denarja?

• dare326 08:27 19.november 2024.

Si kdaj slišal "Kruha in iger". Ljudstvo potrebuje junake, s katerimi se identificira. Potrebuje zmagovalce, prvake, najboljše. To so reklamni panoji na dveh nogah, ljudstvo kupuje, kar reklamirajo, del dobička dobijo športniki. Po drugi strani slednji riskirajo svoje zdravje, življenje ...prikaži več na robu, večina je po karieri invalidov. Tvoj komentar kaže, da ne razumeš življenja in da je s tabo lahko manipulirati na osnovi nevoščljivosti.

skeptik 08:37 19.november 2024.

Tu ni prav nobene nevoščjivosti. Jaz sem s svojim življenjem zadovoljen. Gre za to, da so vsi resursi na tem svetu omejeni (razen človeške neumnosti). Tudi denar, ki ima ekonomsko ozadje, je omejen (razen v ZDA, kjer ga tiskajo dnevno ...prikaži več = inflacija). Pa pustiva teorijo. Gre za to, da je ta denar razdeljen skrajno neenakomerno, nepravično. Rojeva se nepotrebni prestiž, kupujejo se dobrine, ki imajo ceno nesoraznerno z njihovo vrednostjo..... Kar se tiče "kruha in iger" se pa strinjam.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.