Sicer ne gledam tega "sranja",ampak vsak bi rad na najlazji mozni nacin prisel do cvenka.Pravno in zdravstveno pa ima tv verjetno urejeno.Za voditeljico pa mi ni mar,no,v bistvu za nikogar.
Ammmm.....in od kje dobi drzava denar?????Ding dong,od nas,gospodarska panoga.Daj si razsiri obzorja, preden pises neumnosti.Kdo je lastnik bank,zavarovalnic in cigav denar se vlaga v te ustanove???Davkoplacevalski.
Glej,ne mislim debatirat z nerazgledanim osebkom in z nekom,ki nima pojma o osnovnih stvareh politike,financ,drzavnih zadev in vse kar spada zraven.
Get a life.In zacni uporabljat mozgane,ce jih imas.Neverjetno,nacin razmisljanja na ravni ...niti ne vem,s kom naj primerjam.
Prav ima, spoh po takem nesramnem izgonu tiste voditeljičine pizde.
Ja,samo da bi padel kak €€€€€.
Upam, da ga vzamejo voditeljic od plače.
Sicer ne gledam tega "sranja",ampak vsak bi rad na najlazji mozni nacin prisel do cvenka.Pravno in zdravstveno pa ima tv verjetno urejeno.Za voditeljico pa mi ni mar,no,v bistvu za nikogar.
In? Pa naj, če lahko, ta država nas itak obira na vsakem koraku.
Ammmm.....in od kje dobi drzava denar?????Ding dong,od nas,gospodarska panoga.Daj si razsiri obzorja, preden pises neumnosti.Kdo je lastnik bank,zavarovalnic in cigav denar se vlaga v te ustanove???Davkoplacevalski.
In kdo ima korist od tega denarja? Oni v parlamentu. Ding dong.
Glej,ne mislim debatirat z nerazgledanim osebkom in z nekom,ki nima pojma o osnovnih stvareh politike,financ,drzavnih zadev in vse kar spada zraven. Get a life.In zacni uporabljat mozgane,ce jih imas.Neverjetno,nacin razmisljanja na ravni ...niti ne vem,s kom naj primerjam.
In prosim,ne mi vec puscat komentarjev,sploh pa ne tako butastih.vso sreco