Še en dokaz da sodišča z mafijo delajo z roko v roki
Res je. Zato nikoli ne obsodijo pripadnikov svoje, rdeče rase.
vsi držijo skupaj,vsi možakar,zato jaz nisem volil parlamentarcev,večina ste jih,torej tako mora biti,narod je ponovno izvolil za nič sprememb.
Takoj pred zid.
Janša je osvobodil tajkuna ...
A lahko kdo točno pojasni,koliko dni je sploh baraba dejansko preživela na Dobu v tem času-verjetno niti leta ne.....
mene sam zanima kdaj bo čefur Jankovic in njegova familija v zaporu?
"Čefur" te je naredu kopriva zabita!!!
Nikoli. Levaki imajo strankarsko imuniteto.
Bavčar še vedno ni poravnal milijonske premoženjske škode in je davčni dolžnik, poroča Večer. Že predno je šel sedet bi moral vrniti vso škodo in kazen odsedeti do konca, saj je bila nižja od nekoga, ki je ukradel dve kokoši.
a je gnoj Maleša že pokazal diplomo?
Kako naj bi jo pokazal, če je nima?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Še en dokaz da sodišča z mafijo delajo z roko v roki
Res je. Zato nikoli ne obsodijo pripadnikov svoje, rdeče rase.
vsi držijo skupaj,vsi možakar,zato jaz nisem volil parlamentarcev,večina ste jih,torej tako mora biti,narod je ponovno izvolil za nič sprememb.
Takoj pred zid.
Janša je osvobodil tajkuna ...
A lahko kdo točno pojasni,koliko dni je sploh baraba dejansko preživela na Dobu v tem času-verjetno niti leta ne.....
mene sam zanima kdaj bo čefur Jankovic in njegova familija v zaporu?
"Čefur" te je naredu kopriva zabita!!!
Nikoli. Levaki imajo strankarsko imuniteto.
Bavčar še vedno ni poravnal milijonske premoženjske škode in je davčni dolžnik, poroča Večer. Že predno je šel sedet bi moral vrniti vso škodo in kazen odsedeti do konca, saj je bila nižja od nekoga, ki je ukradel dve kokoši.
a je gnoj Maleša že pokazal diplomo?
Kako naj bi jo pokazal, če je nima?