Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Saj vojska se ne bo umaknila iz kijeva. Gre se samo za umik tistih, ki v bojih nimajo kaj iskat. Gre se za to ali bo putin odstavljen ali bo putin obtožen. Ampak mislim, da je ta dilema že mimo.
Vse pohvalno in tako mora bit, gre za lastno državo. Škoda samo, ker nihče ni do sedaj vlagal nobenega napora za nacistične oborožene skupine oz. so vlagali v njihovo oboroževanje in večanje vpliva.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Zelenski, naj pade, samo ne na Rusijo, tudi Hrvaška jo zasluži, med drugimi, ….
Putin jim bo dal 48 ur, da spraznijo Kijev, potem ga bo zravnal z zemljo.
Saj vojska se ne bo umaknila iz kijeva. Gre se samo za umik tistih, ki v bojih nimajo kaj iskat. Gre se za to ali bo putin odstavljen ali bo putin obtožen. Ampak mislim, da je ta dilema že mimo.
Obtožila ga bo Karla delPonte? Cirkus EUja.
Ne EU celoten svet ali pa mogoče celo njegovi podložni. Ne bi bilo dvakrat za reči, da Putina čez kako leto ne bo več na svetu.
Imdija pa Kitajska sta pol sveta.
Vse pohvalno in tako mora bit, gre za lastno državo. Škoda samo, ker nihče ni do sedaj vlagal nobenega napora za nacistične oborožene skupine oz. so vlagali v njihovo oboroževanje in večanje vpliva.
Iiiiii lepo od njega...propagandni stroji delajo s polno paro. :-)