Narocil sem malo natakar pa prinesel veliko toceno..... Tudi to bi lahko bila zgodba za naslovnico..... ubogo zensce zaradi enega klica joce v medijih.......konec je z tem narodom...same zgube
Google Posli ..... Želite, da bi z denarjem doma opravljali osnovno delo z računalnikom ali prenosnikom za 2 do 3 ure na dan, plačali 200 € do 300 € na uro in prejeli plačo na teden ter izbrali svoje delovni… ...prikaži več čas ...
...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com
Taksne preumseritve se dogajajo, ce nekdo resno posega v infrastrukturo in zajema promet. Od tavelikih prisluskovalcev naprej, ki radi zajemajo ves promet, klice in smse. Ocitno je na hrvaskem trenutno dovolj evropskih politikov na morju, da je to potrebno.
Narocil sem malo natakar pa prinesel veliko toceno..... Tudi to bi lahko bila zgodba za naslovnico..... ubogo zensce zaradi enega klica joce v medijih.......konec je z tem narodom...same zgube
To se zgodi če imaš v telefonu shranjeno številko domačega brez klicne številke za slovenijo. Lahko dobiš kakega domačina se je tudi že meni zgodilo.
Številka je bila shranjena s klicno številko Slovenije, kot lahko preberete v članku, je šlo za težave v sistemu za posredovanje klicev.
Isto sem hotel napisat kot skipi. Sicer pa je žalostno, da je tole tema za članek :(
Google Posli ..... Želite, da bi z denarjem doma opravljali osnovno delo z računalnikom ali prenosnikom za 2 do 3 ure na dan, plačali 200 € do 300 € na uro in prejeli plačo na teden ter izbrali svoje delovni… ...prikaži več čas ... ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com
Dobro jutro ŽURNAL! Kaj stevsi zadremali, da nimate nič novic. Samo stare vice klatite!
Taksne preumseritve se dogajajo, ce nekdo resno posega v infrastrukturo in zajema promet. Od tavelikih prisluskovalcev naprej, ki radi zajemajo ves promet, klice in smse. Ocitno je na hrvaskem trenutno dovolj evropskih politikov na morju, da je to potrebno.