Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni.
........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
nič kar prihaja s Kitajske me ne zanima...vso zahodno in japonsko industrijo bi bilo potrebno izselit iz Kitajske, prekinit vse stike z njim, pa naj se kitajčki jebejo...razvijajo se na škodo zahoda in Japonske, s tem da so praktično celotno… ...prikaži večo tehnologijo pokradli in prekopirali...Rusija in Kitajska sta zlo in samo ne si želet da bo kdaj Kitajska prva velesila, ker takrat vam ne bo več do življenja na tem svetu.
Glede na cene bodo težko prodali 11 avtov na leto, čeprav bo 11 salonov 😀
Ja ne vem,ko dobiš še gratis polnilno postajo,se bo marsikdo odločil za.Mislim da bodo kitajci prevladali,ker druge firme so predrage
Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
predragi so
nič kar prihaja s Kitajske me ne zanima...vso zahodno in japonsko industrijo bi bilo potrebno izselit iz Kitajske, prekinit vse stike z njim, pa naj se kitajčki jebejo...razvijajo se na škodo zahoda in Japonske, s tem da so praktično celotno… ...prikaži večo tehnologijo pokradli in prekopirali...Rusija in Kitajska sta zlo in samo ne si želet da bo kdaj Kitajska prva velesila, ker takrat vam ne bo več do življenja na tem svetu.
samo,da so zda super in odlične,.....pa še izrael zraven