Jaz pa uporabljam g mail in sms, drugo ne rabim. Sto ljudi sto čudes, kaj čmo. Raje kot na x, tvitrju facebook, tiktoku, cikcaku.... Sem. Na svoji ženski. Je čist vesela.
slavauk22,se vidi da nimaš pojma prav o ničemur,karkoli pišeš ,napišeš iz jeze in ihte,malce prej kaj preberi ,da se kaj naučiš in prepričaš,ampak ti ego ne dopušča da si drugačen.Prav smiliš se mi.
ZDA, svobodna dežela - moj kurac, hehehe!
Če ni amerikancem po godu ,pa takoj prepovedi in tožbe,sledi vojna
Jaz pa uporabljam g mail in sms, drugo ne rabim. Sto ljudi sto čudes, kaj čmo. Raje kot na x, tvitrju facebook, tiktoku, cikcaku.... Sem. Na svoji ženski. Je čist vesela.
Tiktok ultra poneumlja in pod Muskom ne bi bilo nič drugače. Sicer pa, naj mu kitajci spustijo kajlo in prepovejo tviter.
tudi če zaprejo dovolj imamo fb pa instagram.........telegram je itak ruski propagandi stroj
slavauk22,se vidi da nimaš pojma prav o ničemur,karkoli pišeš ,napišeš iz jeze in ihte,malce prej kaj preberi ,da se kaj naučiš in prepričaš,ampak ti ego ne dopušča da si drugačen.Prav smiliš se mi.
napisal sem resnico kdo je bil prvi instagram al tele gram!? poglej kdaj sta bila ustanovljene obe socialni omrežji potem se oglašaj srbine!
tele gram berejo samo teleta take kot si ti in tvoji rusofili
Ha ha ha,Telegram je samo dobro zaščiten mesenger ,BUTL si spet
"Tele gram" 🤣🤣🤣🤣👍👍👍 lol
An ban Tele gram, štiri miši 🤣🤣🤣🤣🤣