Hehe, to prinese hipervisokotehnolosko sodelovanje riza namocenega v vodki! Samo tako naprej, naslednjic pa bolje ciljajte, ker je Kremelj ja dosti velik, ops, da boste vsaj nekaj zadeli vzemite celo Moskvo za cilj. Ampak jaz bi se vseeno umaknil vsaj… ...prikaži več 100 km, po tocnosti zadetkov v Ukrajini mislim...
Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij
............>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
Rusi in Kitajci pospešeno prehitevajo ZDA tudi na tem področju... Bi bilo dobro, da bi se ESA osamosvojila, pa kaj ko v EU kmalu še za kruh ne bo...
Hehe, to prinese hipervisokotehnolosko sodelovanje riza namocenega v vodki! Samo tako naprej, naslednjic pa bolje ciljajte, ker je Kremelj ja dosti velik, ops, da boste vsaj nekaj zadeli vzemite celo Moskvo za cilj. Ampak jaz bi se vseeno umaknil vsaj… ...prikaži več 100 km, po tocnosti zadetkov v Ukrajini mislim...
Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ............>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦