Šit stari,kaj bojo zdaj otroci Levice,SD,LMŠ,SAB brez njega.Gotovo bojo šli na pogreb,prav vidim Mesca,Kordiša,Kurćetovo,Kociprovo,....,kako jokajo z rumenci na pogrebu.Tako,kot takrat,ko mu je umrl stric,ko so celo vrane od žalosti popadale z dreves.Šit,kaj bo zdaj s Šarcem,
Nemcem,Židanom,Hanom... .
right in tebi podkbnim cepcom..pozvizgam se jaz na mnenje tak zlobnih ljudi...ki zelijo smrt ljudem ki jih sploh ne loznajo,ki od njih ne utrpijo nobene skode,niti koristi...tak da jevi se peder😊
sonny, boli mene penis kaj ti misliš o meni. delaš se humanista a si navaden rdeč pezde. jaz želim smrt ljudem, ki jih ne poznam. potemtakem zakaj vsi želite smrt hitlerju, čeprav jo je doživel in to zasluženo. nisem še… ...prikaži več zasledil da bi se o njem lepo pisalo. in ti boš zdaj meni solil pamet o tem korejskem izmečku, morilcu lastne družine in vsakega ki mu je stopil na prste. mrš, golazem sprevržena.
Stilist,ti kot strokovnjak... .A ti misliš,če bi pihal v nastavek(Drager alkotester) ali,če bi dal ta nastavek v rit in fajn prdnil,da bi isto vrednost alkohola v krvi
pokazalo? In,ali bi bila kakšna razlika in zakaj? Hvala za odgovor v naprej... .
njegov folk strada, on pa tak, ko pitan odojek, pol pa na srce useka.......spet bojo pod prisilo jokali, če ne pa papaaaaaaa.....
Slovenija naj pošlje v pomoč svoja najboljša kardiologa dr. Luko Meseca indr. Kodriša
Šit stari,kaj bojo zdaj otroci Levice,SD,LMŠ,SAB brez njega.Gotovo bojo šli na pogreb,prav vidim Mesca,Kordiša,Kurćetovo,Kociprovo,....,kako jokajo z rumenci na pogrebu.Tako,kot takrat,ko mu je umrl stric,ko so celo vrane od žalosti popadale z dreves.Šit,kaj bo zdaj s Šarcem, Nemcem,Židanom,Hanom... .
upam, da je res nitka. lahko pa predlagam par rdečkarjev iz tega portala, če je problem zamenjava.
Ti imaš flašo refošega pred sabo, da vidiš rdeče....
right...ocitno mu privoscis smrt???pustimo to,kaksen diktator fukjen je...ampak kaj je naredo tebi??? jebi se peder...
a bi moral ravno men kaj narest? ja, so taki, ki jim privoščim pekel in on je prvi med njimi.
Pa imamo dvojnika v slo. Križar javi se...hihi
@sonny, fuknjenec komunajzarski. Pojdi mu na obisk in ostani tam. Vsak komunajzar manj, je + za nas.
da si nebote kaj naredli no
right in tebi podkbnim cepcom..pozvizgam se jaz na mnenje tak zlobnih ljudi...ki zelijo smrt ljudem ki jih sploh ne loznajo,ki od njih ne utrpijo nobene skode,niti koristi...tak da jevi se peder😊
sonny, boli mene penis kaj ti misliš o meni. delaš se humanista a si navaden rdeč pezde. jaz želim smrt ljudem, ki jih ne poznam. potemtakem zakaj vsi želite smrt hitlerju, čeprav jo je doživel in to zasluženo. nisem še… ...prikaži več zasledil da bi se o njem lepo pisalo. in ti boš zdaj meni solil pamet o tem korejskem izmečku, morilcu lastne družine in vsakega ki mu je stopil na prste. mrš, golazem sprevržena.
Čeprav je oster, ima v tem primeru right kar prav
right sem ti povedal napisal,da je tvoje mnenje brezpredmetno ker si hudobija
Stilist,ti kot strokovnjak... .A ti misliš,če bi pihal v nastavek(Drager alkotester) ali,če bi dal ta nastavek v rit in fajn prdnil,da bi isto vrednost alkohola v krvi pokazalo? In,ali bi bila kakšna razlika in zakaj? Hvala za odgovor v naprej... .
Življenje Kim Jong Una visi na nitki: Kdo bo prevzel oblast? ........SDS in JAJO !
Žaba Mahnjenič je pljunjeni Kim Čung
Sedaj pa da vidim komentarje ! Danes imam čas in se prijetno zabavam .
Marcel pa zapri svoj gobec !!!! Komunističnega janšata poliži v rit !!!
00,poglej minuse.