haha, ta bolnik bi imel veliko dela v našem parlamentu, tam večina velikokrat zadrema.....tip terorizira narod na polno, mogoče pa se le najde kdo tam z jajci in obrne topove v pravo smer
Noben denar me ne prepriča da bi šel živet v Severno Korejo..niti za en dan ne. Tip je totalno zmešan. Še dobr da ima preveč dela znotraj države da svojih vrgolij v večji meri ne izvaja kje drugje.
In to se mora zgoditi, ker kapitalizem in demokracija ne delujeta. Živel komunizem, Živela Združena levica. Če Skrajna desnica pride na oblast potem je zagotovljen propad človeštva. Naj spomnem da je Hitler bil tudi Desničar in povrh tega še vegeterianec...
haha, ta bolnik bi imel veliko dela v našem parlamentu, tam večina velikokrat zadrema.....tip terorizira narod na polno, mogoče pa se le najde kdo tam z jajci in obrne topove v pravo smer
To se lahko zgodi, če pridejo na oblast taki bolniki, kot si ti ali pa tvoj firer ... enkrat ste se že borili pod nacistično zastavo.
To se lahko zgodi tudi pri nas ,če pride na oblast ZDRUŽENA LEVICA !!!!
Noben denar me ne prepriča da bi šel živet v Severno Korejo..niti za en dan ne. Tip je totalno zmešan. Še dobr da ima preveč dela znotraj države da svojih vrgolij v večji meri ne izvaja kje drugje.
Me pa zelo čudi, da se sami ne spravijo psihopata odstranit, saj je več ali manj jasno, da bo vsak od njih postal nenadoma truplo.
Z kakšen dan dva v naš parlament in vlado pa da vidiš reda.
Očitno mu je vzornik Tito. Tako se obnaša, uživa...in raja je srečna! In po njegovi smrti bo še dolgo, dolgo užival neomajen ugled pri rdeči raji.
Pust preteklost v preteklosti. To je za zgodovinarje, za novice je pa dogajanje današnjih dni.
PRVO BI TEBE UKOKALI
A jim je v kantini mesa zmanjkalo,pa so obrambnega ministra dali na jedilnik?
To se pri nas ne bo zgodilo nikoli, sploh zato, ker takšni bolniki, kot sta ti in Janša, ne bosta nikoli (več) na "ablasti".
In to se mora zgoditi, ker kapitalizem in demokracija ne delujeta. Živel komunizem, Živela Združena levica. Če Skrajna desnica pride na oblast potem je zagotovljen propad človeštva. Naj spomnem da je Hitler bil tudi Desničar in povrh tega še vegeterianec...