Problem je v temu, da se različni dokumenti različno vročajo po vsakokratni potrebi. In, ja, ko od vas ne želijo odgovora, vam pošljejo tako, da imate malo možnosti dokument prejeti. Namerno, zavestno in načrtno to delajo, d ne bi imeli… ...prikaži več možnosti pravočasno ali utemeljeno karkoli ugovarjati ipd, in, da bi vas nategnili.
Posamezniki Pozdravljeni Vas je veliko bank zavrnilo? Potrebujete financiranje za konsolidacijo dolgov? Imate kakšne načrte? Tukaj smo, da vam pomagamo, da najdemo ustrezno rešitev za vaše težave. Potrebujete financiranje, da bi vašemu podjetju pomagali priti nazaj na pravo pot? Torej,… ...prikaži več, ponujamo posojila zainteresiranim ljudem po nizki obrestni meri 2% za želeno obdobje brez varščine. Za več dodatnih informacij me poskusite kontaktirati po e-pošti:
soutienfinanciersa@gmail.com
eDavki niso ravno uporabniku prijazna aplikacija. Nepregledna, številke računov in nakazil je potrebno prepisovati kot pred 20 leti, obvestila ter informacije so pomanjkljive. Najenostavneje je še vedno plačilo prejete položnice in nato plačilo skeniranega zneska preko spletne banke. Da o… ...prikaži večo obvestilih in ostalemu ne govorimo.
Če je kdo nepismen, naj se ne prijavlja na nekaj, česar ne obvlada. Ko se nekam prijaviš/registriraš, odgovarjaš tudi zaradi pozabljivosti/nevednosti in podobnih neumnosti. Ne delajte se fine/pametne bolj, kot v resnici ste!!!
cela *jeb@* je ta app. & poznam folk k so sli zlo kmau stran od tega nazaj na ta_star nacin k res ni vse za vse ... no jz ostajam & mi je se kr >top_sh!t< oz. 9/10 😎
Problem je v temu, da se različni dokumenti različno vročajo po vsakokratni potrebi. In, ja, ko od vas ne želijo odgovora, vam pošljejo tako, da imate malo možnosti dokument prejeti. Namerno, zavestno in načrtno to delajo, d ne bi imeli… ...prikaži več možnosti pravočasno ali utemeljeno karkoli ugovarjati ipd, in, da bi vas nategnili.
Posamezniki Pozdravljeni Vas je veliko bank zavrnilo? Potrebujete financiranje za konsolidacijo dolgov? Imate kakšne načrte? Tukaj smo, da vam pomagamo, da najdemo ustrezno rešitev za vaše težave. Potrebujete financiranje, da bi vašemu podjetju pomagali priti nazaj na pravo pot? Torej,… ...prikaži več, ponujamo posojila zainteresiranim ljudem po nizki obrestni meri 2% za želeno obdobje brez varščine. Za več dodatnih informacij me poskusite kontaktirati po e-pošti: soutienfinanciersa@gmail.com
Tudi jaz nisem vedel ,za razna plačila,dokler nisem šel na e davke,tu je nekaj narobe!
eDavki niso ravno uporabniku prijazna aplikacija. Nepregledna, številke računov in nakazil je potrebno prepisovati kot pred 20 leti, obvestila ter informacije so pomanjkljive. Najenostavneje je še vedno plačilo prejete položnice in nato plačilo skeniranega zneska preko spletne banke. Da o… ...prikaži večo obvestilih in ostalemu ne govorimo.
Urejena aplikacija ne bi smela dopuščati napak kot je neizpolnitev okna z elektronskim naslovom..
Vse spletne strani in obrazci naše JU so narejeni tako, da jih en običajen uporabnik težko obvlada.
Če je kdo nepismen, naj se ne prijavlja na nekaj, česar ne obvlada. Ko se nekam prijaviš/registriraš, odgovarjaš tudi zaradi pozabljivosti/nevednosti in podobnih neumnosti. Ne delajte se fine/pametne bolj, kot v resnici ste!!!
cela *jeb@* je ta app. & poznam folk k so sli zlo kmau stran od tega nazaj na ta_star nacin k res ni vse za vse ... no jz ostajam & mi je se kr >top_sh!t< oz. 9/10 😎