Magazin /magazin/film-glasba-tv
29 ogledov

Kdo je ubil video?

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • puksicd 12:29 01.september 2012.

    Kaj pa ti veš o dobri glasbi? Mislim, da je tvoje pisanje prepotentno ... Lahko pišeš k večjemu o tem, kaj ti je všeč in kaj ne. Menim, da lahko dobro glasbo definira in objektivno izbere nekdo, ki je ogromno ...prikaži več dobre glasbe že ustvaril, tebe pa med temi ni. Pa da ne bi kdo mislil, da poveličujem Bieberja, ki je samo za v koš. Skratka - le čevlje sodi naj Kopitar!

  • partibrejker 13:28 01.september 2012.

    Jaz sem lahko Mozart, ti pa Beethoven, oba pa sva skrita za masko in sva lahko tudi Fredi Miler in Damjan Murko.

  • resnici_v_oci 13:20 01.september 2012.

    se strinjam z napisanim. kam nas je pripeljal tale mtv, pred leti je bilo res toliko več kvalitete. it had meaning, now it's all meaningless. gole riti in silikonske joske, muska pa spila drugo violino.

  • puksicd 13:16 01.september 2012.

    A da je on v ustvarjanju glasbe dober? SI tudi ti, da lahko tako oceniš? Imaš kakšno glasbeno izobrazbo, igraš kakšen inštrument? SI imel kdaj bend? Si kdaj snemal v studiu? Znaš razčleniti kakšno glasbeno strukturo? Poznaš kakšno klasično delo? ...prikaži več Sploh znaš napisati violinski ključ? No, jaz je imam dovolj, da njegovo ustvarjanje povežem s stili veliko drugih bendov in ti lahko strokovno zagotovim, da tip samo kopira svoje idole. Glede na občutljivost tvojega pisanja z lahkoto zaključim, da si bil vpoklican in zato je nadaljnje dopisovanje s teboj samo izguba časa. Ti pa vsekakor želim lep dan. :)

  • resnici_v_oci 13:23 01.september 2012.

    vsak lahko nabija, da ma glasbeno izobrazbo pa nevemkajševse, to je krneki. ce napadas nekoga k je tle podpisan z imenom in priimkom in je izpostavljena njegova slika, mej vsaj tok jajc, pa se podpis z imenom in priimkom tud ...prikaži več ti pa napis imena bendov s katerimi kao mas veze in tako dalje. do takrat pa začepi, ker najbrz doma ves bogi fušaš pod tušem. now prove me wrong.

  • puksicd 13:28 01.september 2012.

    Dokaži ti, da imaš prav! Svetujem ti, da se v prihodnje vzdržiš izrazov "začepi" ipd., ker s tem samo izkazuješ globoko prizadetost. :)

  • partibrejker 13:03 01.september 2012.

    Bullshit. On je eden tistih pri nas, ki dejansko ve nekaj o (dobri) glasbi. O cem pa naj pisejo potem glasbeni kritiki in kako naj selekcionirajo glasbo glasbeni uredniki? Tu gre vedno za subjektivnost in ce pogledas zgoraj pise "komentar", ...prikaži več kar pomeni subjektivno mnenje. Poleg tega se clovek z glasbo tako ali drugace ukvarja ze mnogo let in je v pisanju o njej in v ustvarjanu le-te zelo dober. Tvoj komentar je že iz razloga, da je anonimen, vidno poln foušije. In pa, ja, saj je kopitar in lahko sodi čevlje. Jaz in ti se pa spoznava na vse in lahko sodiva o vsem, ane?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.