Ma ko hebe hrvate, s plenkovićem na čelu. Pa koko se lahko ti kockaši sprenevedajo z raznimo izjavami. Na kozlanje mi grejo, res. In zanima me kje sta onadva naša kljukca, ki sta zakuhala to pizderijo.
Kazni bodo plačali Slovenci ,ki bodo dopustovali na Hrvaškem ............popraskani avtomobili ,parkirnine in neprijetna srečanja z domačini . Nekateri lastniki nepremičnin okoli Novigrada in Umaga jih že imajo .
Naj Radin raje pove koliko je ujel, ali samo hodi zajebavat hrvaške policaje. Tudi od Hrvatov samo eden hodi na našo stran, ostali pametno lovijo tam kjer je sigurno.
Primerjava plače zdravnik in učitelj Učitelj lejko ima nasproti zdravniki plačo na nivoju tajnice Sem pozna enega učitelja , v osnovni šoli je naredil samo 7 razredi,, pa je osmi razred naredil preko posebne osnovne šole, potem pa se je… ...prikaži veče je se je lejko vpisal na učitelišče in je učil slovenščino celi ljubi cajt do penzije,, pa še pomočnik ravnatelice je bil , pa od 16 let starosti je bil v partiji in še gnes je živ parazit frdamani,, Ma zelo veliko penzijo - kje je tu pravica
Odgovori
Mislim , da je vsakem bedaku jasno , da se te kazni sploh pa država NE SME plačati . S plačilom od strani države , sama država arbitražo ne prizna več , kar bi nosilo v nadaljevanju nepredvidene posledice. RH… ...prikaži večH je treba tožiti zaradi nezakonitih in lažnih kazni pred sodiščem EU-ja . Tam naj dokažejo z mednarodno veljavnim dokumentom , da je ta del , na katerega se nanašajo kazni njihov !
Tile ljudje so za bruhat.Slovenija mora na EU pritiskat da se uveljavi zakon.Z Hrvati
to nebo mogoče niti v 100 letih.Škoda da nimamo za soseda Srbijo ali Bosno.
Ma ko hebe hrvate, s plenkovićem na čelu. Pa koko se lahko ti kockaši sprenevedajo z raznimo izjavami. Na kozlanje mi grejo, res. In zanima me kje sta onadva naša kljukca, ki sta zakuhala to pizderijo.
Ena je bila kljukica drugi pa zmedeni kljukec. Tako je to ko se gre kolhoznik državnika.
Kazni bodo plačali Slovenci ,ki bodo dopustovali na Hrvaškem ............popraskani avtomobili ,parkirnine in neprijetna srečanja z domačini . Nekateri lastniki nepremičnin okoli Novigrada in Umaga jih že imajo .
Kaj pa rinejo v to balkansko državo!
Končno bodo začeli hoditi v I in F ! Če paziš je tam še ceneje kot na H !
se zelo bojim, da bomo placali davkoplacevalci Slovenije (rezultat sposobnosti nase politike)
Mi, davkoplačevalci, ker država ne pozna in ne zna obraniti svoje suverenosti.
Naj Radin raje pove koliko je ujel, ali samo hodi zajebavat hrvaške policaje. Tudi od Hrvatov samo eden hodi na našo stran, ostali pametno lovijo tam kjer je sigurno.
kolikor vem je danes zjutraj kazen že plačal Vili
Erjavec, Pahor in Cerar naj plačujejo te kazni.
Primerjava plače zdravnik in učitelj Učitelj lejko ima nasproti zdravniki plačo na nivoju tajnice Sem pozna enega učitelja , v osnovni šoli je naredil samo 7 razredi,, pa je osmi razred naredil preko posebne osnovne šole, potem pa se je… ...prikaži veče je se je lejko vpisal na učitelišče in je učil slovenščino celi ljubi cajt do penzije,, pa še pomočnik ravnatelice je bil , pa od 16 let starosti je bil v partiji in še gnes je živ parazit frdamani,, Ma zelo veliko penzijo - kje je tu pravica Odgovori
Mislim , da je vsakem bedaku jasno , da se te kazni sploh pa država NE SME plačati . S plačilom od strani države , sama država arbitražo ne prizna več , kar bi nosilo v nadaljevanju nepredvidene posledice. RH… ...prikaži večH je treba tožiti zaradi nezakonitih in lažnih kazni pred sodiščem EU-ja . Tam naj dokažejo z mednarodno veljavnim dokumentom , da je ta del , na katerega se nanašajo kazni njihov !
Tile ljudje so za bruhat.Slovenija mora na EU pritiskat da se uveljavi zakon.Z Hrvati to nebo mogoče niti v 100 letih.Škoda da nimamo za soseda Srbijo ali Bosno.