Svet
1 ogledov

"Kdo bo naslednja žrtev?"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 12:29 05.april 2012.

Tega početja si ne želim, ampak se bojim samomorov našega obuboženega ljudstva.

• sweetdogs 13:31 05.april 2012.

Me zanima koliko tistih bo naredilo samomor, ki so povzročili to 'krizo' in se omastili z milijoni ali milijardami €, ki jih sedaj mi pokrivamo z nižjimi plačami, regresi, pokojninami itd. Odgovor: ne se hecat.

• moo 15:51 05.april 2012.

Tisti ki so krivi za to nastalo krizo, obup in samomore,... oni sigurno ne bojo delali samomorov... ker kakor koli se obre oni bojo imeli vedno vse. Mi smo tisti, ki smo in bomo še nastradali! Sej zakaj so se ...prikaži veče odloči za to drastično znižanje plač in višanje cen v trgovinah, nafte itd... Nam nižajo oni vstajajo na unem kar so imeli ves čas. Dok se ne bo komu zmešalo in ne bo naredil samomor, ampak kakšen drug pomik do parlamenta, ... čas se odšteva tudi pri nas... :)

• golob.bob 13:29 05.april 2012.

ne razumem pa.. zakaj če ze mas namen si vzet zivljenje.. zakaj ga se nebi kaksnem pri vrhu.. se pravi tistim k si zepe polnijo.. odstranis 2-3.. pa bo folk razmislu ce se sploh splaca kradit.. tko bi mogl narest.. ...prikaži več ne pa da sebe pihne in čao.. skoda polnega orozja, se 14 nabojev mu je ostalo.. vrstni red bi mogu zamenjat pa bi bil narodni heroj

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.