Kadarkoli, tri ure prej ali pozneje. Pa kaj nas to briga, kaj bomo ali smo od nje mi imeli? Vsekakor tri ali več ur prej ali pozneje, prepozno za angleške davkoplačevalce!
Ne razumem pisunov, ki se ukvarjajo s temi stvarmi. Pet minut, pol ure, dve uri itd. je pri človeku v sedemindevetdesetem letu starosti popolnoma brezpredmetno.
Zdaj pa že malo dlakocepite s to uro smrti kraljice. Čisto vseeno za nas je ali je umrla ob 12. ali ob 14. uri. Ni je več, nasledil jo bo sin in to je to. Svet mora iti naprej.
odličen naslov "kdaj je umrla?" ... kadaj je umrl tito? moj spomin seže v leto 1980, maja, po mojem , se mi zdi, kraljica 2022 ... in kaj zdaj ... a moramo vedeti točen datum in uro smrti ... ja… ...prikaži več to je pa izredno pomemben podatek
Joj, ko bi se vsaj tisti, ki tu nesramno komentirajo, zavedali, kako primitivni so, pa da nekdo omenja beri žali še našega pokojnega predsednika Jugoslavije, Tita, ki bil svetovni državnik, medtem ko za Slovenclje in njihovo kulturo, beri primitivizem ne… ...prikaži več bi mogli napisati kaj lepega.
To so pač ljudje brez morale in kulture, ki ne spoštujejo naše zgodovine in pozabljajo, da so njihovi starši v veliki večini jokali ob Titovi smrti. In o tem, kaj je pieteta, seveda nimajo pojma, kajti - to so novodobni… ...prikaži več ljudje z Facebook diplomo, ki vedo vse o vsem. Le tega ne, kako so v resnici majhni in nepomembni.
A kdo ve, je še vojna v ukrajini?
Vojna v Ukrajini je "končala" epidemijo covida, kraljičina smrt pa vojno v Ukrajini. 😁
A misliš, da je tudi Putlerja pobralo?
Kadarkoli, tri ure prej ali pozneje. Pa kaj nas to briga, kaj bomo ali smo od nje mi imeli? Vsekakor tri ali več ur prej ali pozneje, prepozno za angleške davkoplačevalce!
radovednica 👍👏👏 realno 👌
Ne razumem pisunov, ki se ukvarjajo s temi stvarmi. Pet minut, pol ure, dve uri itd. je pri človeku v sedemindevetdesetem letu starosti popolnoma brezpredmetno.
O mrtvih vse dobro! RIP Elizabeta! Ostaja pa vprašanje čemu in komu koristi ta za davkoplačevalce hudičevo drag arhaični institut kraljevanja!
Zdaj pa že malo dlakocepite s to uro smrti kraljice. Čisto vseeno za nas je ali je umrla ob 12. ali ob 14. uri. Ni je več, nasledil jo bo sin in to je to. Svet mora iti naprej.
Bo že Kastelic malo raziskal, če je to bil škandal😁
Kraljica je umrla v nekaj urah po rokovanju z novo premierko, ki jo je Boris Johnson očitno upravičeno poimenoval "ročna bomba na dveh nogah"..
Koga zanimajo,ti pravljicarji?Ali nimamo v Sloveniji,dovolj svojih skrbi?
Kakšnih skrbi? Gospa a ne znate plesati?
Tolk ste se razpisal o tej kraljici, kot da je bila naša.
odličen naslov "kdaj je umrla?" ... kadaj je umrl tito? moj spomin seže v leto 1980, maja, po mojem , se mi zdi, kraljica 2022 ... in kaj zdaj ... a moramo vedeti točen datum in uro smrti ... ja… ...prikaži več to je pa izredno pomemben podatek
Joj, ko bi se vsaj tisti, ki tu nesramno komentirajo, zavedali, kako primitivni so, pa da nekdo omenja beri žali še našega pokojnega predsednika Jugoslavije, Tita, ki bil svetovni državnik, medtem ko za Slovenclje in njihovo kulturo, beri primitivizem ne… ...prikaži več bi mogli napisati kaj lepega.
Pojdi v "kučo cviječa", poklekni in počakaj, da bo vstal !
To so pač ljudje brez morale in kulture, ki ne spoštujejo naše zgodovine in pozabljajo, da so njihovi starši v veliki večini jokali ob Titovi smrti. In o tem, kaj je pieteta, seveda nimajo pojma, kajti - to so novodobni… ...prikaži več ljudje z Facebook diplomo, ki vedo vse o vsem. Le tega ne, kako so v resnici majhni in nepomembni.
stara baba na dveh kolih
Drekos- tvoj nick je v skladu s tvojim komentarjem.
Drekos....,sod!!!! sod!!!!!
boli me k..... tud ce je umrla al pa ni, 100 let stare bedarija
albert(keksi) in primoz(peterka-hik,hik), kaksnega vraga sta pa vidva potegnila ali spricnala!???
spelte se z temi lenobami vtaknte si jih v svojo tazadno
Tragična novica, veha je umrla v 97 letu starosti.
Kdaj je enonogi tiran Juge umeru... ? Res po Pvomajskih praznikih ??
umrla je 2 leti nazaj
Končno nekaj drugega kot oni balkanski Dondić!
Če bi bila kraljica še živa se Harry nikoli ne bi poročil z ločeno mulatko.
Kuj začetka sem djal, da bode toti temni kakav delal sami kažin v držini