Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Jaz sem samo povedal kaj mislim... .Dejansko izredno uspešen je Pogi,Pogačar, Đoković,Hamilton ,Verstapen, Durant, Italjanska ekipa v nogometu,Medvedjev,francoska olimpijska reprezentanca(še posebno v ekipnih športih).... . Privoščim jim ga, zaslužijo si ga,poezija jih je spremljati po malih zaslonih.V Dončiću ga jaz… ...prikaži več ne vidim,oziroma ga vidim do ene meje,niti približno pa tako kot ga opisujejo slovenski mediji.... .Ti ga pa verjetno vidiš kot popolnega.Ljudje imamo različen pogled.
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Dokler se ne rešijo Dončića ne bodo uspešni.
nesposobne, neuresničene vedno motijo uspešni.
Jaz sem samo povedal kaj mislim... .Dejansko izredno uspešen je Pogi,Pogačar, Đoković,Hamilton ,Verstapen, Durant, Italjanska ekipa v nogometu,Medvedjev,francoska olimpijska reprezentanca(še posebno v ekipnih športih).... . Privoščim jim ga, zaslužijo si ga,poezija jih je spremljati po malih zaslonih.V Dončiću ga jaz… ...prikaži več ne vidim,oziroma ga vidim do ene meje,niti približno pa tako kot ga opisujejo slovenski mediji.... .Ti ga pa verjetno vidiš kot popolnega.Ljudje imamo različen pogled.
Dončič naj gre v drugo ekipo, da se reši Cubana in Dallasa