Torej od vseh kužnih je 1% prebolevnikov in 30% cepljenih....Torej je prebolevanje za 99% Slovencev bistveno boljša varianta kot cepljenje. Tisti, ki pa končajo v bolnišnici imajo na voljo zdravila...Tisti, ki pa žal umrejo, bi jih verjetno "nesla" tudi običajna… ...prikaži več gripa ali pljučnica, tako kot se je to dogajalo nekoč, v "predcovidnih časih"...
Mene pa zanima koliko od teh 2x pozitivnih na PCR je dokazano tudi 2x prebolelo covid z vsemi simptomi???????????
To je eno tako preprosto vprašanje, ki bi ga lahko tudi novinarčki postavili naši stroki, ne pa samo citirali njihove propagande za cepiva!!!!!!!
Moj povzetek; v bistvu se delajo pametne bistveno bolj kot so, v resnici pa ne vedo kaj dosti.
Torej od vseh kužnih je 1% prebolevnikov in 30% cepljenih....Torej je prebolevanje za 99% Slovencev bistveno boljša varianta kot cepljenje. Tisti, ki pa končajo v bolnišnici imajo na voljo zdravila...Tisti, ki pa žal umrejo, bi jih verjetno "nesla" tudi običajna… ...prikaži več gripa ali pljučnica, tako kot se je to dogajalo nekoč, v "predcovidnih časih"...
Komentar?
Cenzura deluje.
Mene pa zanima koliko od teh 2x pozitivnih na PCR je dokazano tudi 2x prebolelo covid z vsemi simptomi??????????? To je eno tako preprosto vprašanje, ki bi ga lahko tudi novinarčki postavili naši stroki, ne pa samo citirali njihove propagande za cepiva!!!!!!!