Policaji so res prodane duše. Ljudje se borijo tudi za njihove penzije, oni pa rajši ubogajo gospodarja in terorizirajo ljudi. Sram bi me bilo, če bi delal represijo nad ljudmi, ki se borijo za pravice vseh ljudi.
Covid 19 je bil uvod v 3 svetovno vojno.Pocasi pocasi ampak zares pocasi se ljudje prebujamo.Važno,da smo se zaceli prebujat.Bližamo se tocki,ko ne bomo vec imeli kaj izgubiti.Takrat bo bum.denar takrat ne bo pomenil nic.Ne gre vec to,da 1% prebivalstva… ...prikaži več drži vse niti tega sveta.Elita se trese,verjemite!!! Morda lahko še poveste, da gre tudi za protest proti NATO, vojnemu oboroževanju, ter nasploh bolnim potezam EU elite?!!!
Seveda ne upate napisati, da se protestira tudi proti NATO...in ostalim problemom celotne EU v zvezi z Ukrajinsko norostjo..
https://twitter.com/sahouraxo/status/1637145413080809472?cxt=HHwWgIC8hYnFp7gtAAAA
Pariz se bo v jeseni zgodil v Ljubljani, ker ……
...ker imamo poln ku...fer tega uničevanje EU na račun vojne v Ukrajini..
To, da se je EU vmešala v to norost, je njena največja napaka, metanje miljard v jamo brez dna pa katastrofa.
Diši po koncu EU
Makaron bo še bežal,če ga pa dobijo, bo šel pa direkt pod giljotino in sledil bo domino efekt po celi zahodni Evropi!!!
Policaji so res prodane duše. Ljudje se borijo tudi za njihove penzije, oni pa rajši ubogajo gospodarja in terorizirajo ljudi. Sram bi me bilo, če bi delal represijo nad ljudmi, ki se borijo za pravice vseh ljudi.
Vojna bo kmalu nikoli več nebo tako kot je bilo
Tudi jaz pravim, da ta dani ni več daleč. Ko gredo moralne vrednote rakom žvižgat veš, da bo šlo tudi vse ostalo v maloro. vse
Vojna se je začela takoj, ko je zahod poslal prvo pošiljko orožja ukrinacijem!!!
Covid 19 je bil uvod v 3 svetovno vojno.Pocasi pocasi ampak zares pocasi se ljudje prebujamo.Važno,da smo se zaceli prebujat.Bližamo se tocki,ko ne bomo vec imeli kaj izgubiti.Takrat bo bum.denar takrat ne bo pomenil nic.Ne gre vec to,da 1% prebivalstva… ...prikaži več drži vse niti tega sveta.Elita se trese,verjemite!!! Morda lahko še poveste, da gre tudi za protest proti NATO, vojnemu oboroževanju, ter nasploh bolnim potezam EU elite?!!!
V Sloveniji se kaj takega ne predstavljam!
Jaz tudi ne. Nikoli. Francozi imajo jajca. Od nekdaj je bilo tako. Mi pa nič.