No, dvoumno, oziroma nepravilno sem zgoraj napisal...;) ....Gre za upor nad nasiljem države, ki je nesmiselno in nepotrebno !!...Tako, da me ne bo živciral kakšen iz Trstenjakove kleti, kjer so znani po obvladovanju meterinenega jezika ;)
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Tu ne gre več za Corono, ampak za upor nad nasiljem države, ki je nesmiseln in nepotreben. Protestniki le dokazujejo, da niso ovce..
No, dvoumno, oziroma nepravilno sem zgoraj napisal...;) ....Gre za upor nad nasiljem države, ki je nesmiselno in nepotrebno !!...Tako, da me ne bo živciral kakšen iz Trstenjakove kleti, kjer so znani po obvladovanju meterinenega jezika ;)
https://t.me/c/1159462783/155004
Včasih so bili policisti v službi ljudi, zdaj so služabniki covid mafije!
Francozov je blizu 70 milijonov. Ko se jim bo strgalo, bodo za malico pojedli teh 7500 organov, ki se jim bodo postavili nasproti!
Novinarji imate pa res besedni zaklad. Citiram: Nekaj sto vozil protestnikov; koliko je to? 200, 300, 900? To pa je razlika.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Liberté, égalité, fraternité - merde
Makron pa bo zmagal. Pomembno je znati šteti glasove, tudi volilne.