Slovenija
1333 ogledov

Kampanja v Celju: "Brezsramno širjenje razdora!"

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • SamoResnica 14:21 02.december 2022.

Jaz ne poznam Matije, ampak dejansko kdorkoli bi bil namesto Šrota bi bil po mojem boljši. Na oblasti je koliko? 24 let? Jankovič je 16 let, pa ima kaj za pokazati, Šrot pa nima za pokazat skoraj popolnoma nič. CELJE ...prikaži več si zasluži VEČ in BOLJŠE!

• LudvikK. 15:23 02.december 2022.

Kaj čakaš? Pojdi kandidirat!

• SamoResnica 11:24 05.december 2022.

Mal težje iz Ljubljane a? Na srečo je bilo dovolj "pametnih", da so razmišljali enako :)

Antikrist1 14:43 02.december 2022.

Klasična kultura desnuharskih podgan!

• LudvikK. 15:22 02.december 2022.

Ti govoriš o kulturi? Prebereš kdaj svoje komentarje? Ali pa kako se levaki obnašate že ves čas? Sram te je lahko. Si daleč največji primitiveč daleč naokoli.

Antikrist1 16:42 02.december 2022.

Po čem pa sklepaš, da sem jaz levičar? Najbrž smo levičarji vsi, ki se ne strinjamo z vami fašisti, hehehe.

• LudvikK. 17:08 02.december 2022.

Ti to resno? Pa ti bom vseeno naštel po čem vem. Obnašaš se kot fašist, satanist, nestrpno, groziš s smrtjo, žališ, si primitiven, neumen, niti enkrat še nisi rekel niti besede proti bilo komu na levi....Dovolj?

Antikrist1 22:09 02.december 2022.

@LudiVik Hehehe, res si nor. A te tvoja baba sploh mara, hehehe.

• jakec1575 15:05 02.december 2022.

Fascinira Šrotovo oklepanje položaja po 24 letih. Kar si imel pokazati navadno pokažeš po 10 letih. Zakaj Šrot ni dec in da prostor novemu svežemu obrazu ne vem. To ve samo on. Djestvo je, da moramo sprejeti zakon. Najvec 2 ...prikaži več zaporedna mandat in morda 3 skupno. Ceprav je 8 let dovolj, da pokažeš potencial.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.