Levičarjem se bo utrgalo, miljarde, oni pa niso zdraven. Upam, da bo vlada razdelila denar in načrt poslala v Bruselj, da slučajno levičarji ne bi stegovali svoje lepljive prste po njem.
janšisti in sveckarji bodo nepovratna sredstva pobasali, narobe investirlai in potem bomo morali vracati. ne bo prvic. No ja, levicarji niso boljsi. oni sploh ne crpajo.
Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste,
sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
Ta denar bo vlada razdelila ljudem in gospodarstvu, važno je le, da ga levičarji ne dobijo v roke, ker bi ustanavljali nove nevladne organizacije in inštitute za mešanje megle, pokrivali izgube bank in delali razne študije ter projekte.
Levičarjem se bo utrgalo, miljarde, oni pa niso zdraven. Upam, da bo vlada razdelila denar in načrt poslala v Bruselj, da slučajno levičarji ne bi stegovali svoje lepljive prste po njem.
janšisti in sveckarji bodo nepovratna sredstva pobasali, narobe investirlai in potem bomo morali vracati. ne bo prvic. No ja, levicarji niso boljsi. oni sploh ne crpajo.
Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
KUL-ovce se že slinijo po novcih, najbolj pa absolutna.
Ta denar bo vlada razdelila ljudem in gospodarstvu, važno je le, da ga levičarji ne dobijo v roke, ker bi ustanavljali nove nevladne organizacije in inštitute za mešanje megle, pokrivali izgube bank in delali razne študije ter projekte.
sanjac. verniki so mi najbolj smesni ljudje.
ni čudno, da levakarji tako histerijo in paniko zganjajo ker niso na oblasti... ne bojo imel dostopa do cekinov, to je vse kar jih skrbi...
kaj pa vlaganja v elektro infrastrukturo?
Še se bo kradlo, to se sds,nsi in ostalim svetijo oči.
SD že razlaga njihovo davčno reformo ob pomoči Cvikla še Damjana dobijo ker tudi on rabi denar za poplačilo kredita v švicarijih.
Boh ne daj, da bodo takrat na oblasti SDS & co, ker tega denerja, razen njihovi žepi, ne bo videl nihče.