Skoraj 15 let Kia in naslednji bo tudi Kia. Prej pa razno razno, Nemško, Francosko, novo, rabljeno, .... katastrofa. No, morda se je tudi tam kaj spremenilo po 15 letih ampak ne vidim prav nobenega razloga, da bi spet eksperimentiral.… ...prikaži več V teh letih na raznih ne vem, če sem 3 žarnice menjal, imel en servisni preventivni vpoklic, ... in to je to.
Saj še ni 1. april.
VW, Audi stalno crkujejo in armaturna sveti kot Božične lučke. Suzukiji vsi gnijejo(podvozje), enako Honda Jazz... Kupljena "raziskava".
ADAC je zanimiv, 1x se je novi Mercedes A prevrnil na poseben testu, pol se je pa kakor tudi Dacia Logan, Renault je velika firma in ADAC se je moral opravičit Dacii, ampak rabljen pa ne more noben biti boljši od Volkawagna
Če no Volkswagen je nekaj narobe z anketo
Ja pa ja de! Golf sportvan se kvari na veliko...golf 7,5 radira robove sprednjih gum, tko da ze s tega vidika nemore bit na tko visokem mestu!
Skoraj 15 let Kia in naslednji bo tudi Kia. Prej pa razno razno, Nemško, Francosko, novo, rabljeno, .... katastrofa. No, morda se je tudi tam kaj spremenilo po 15 letih ampak ne vidim prav nobenega razloga, da bi spet eksperimentiral.… ...prikaži več V teh letih na raznih ne vem, če sem 3 žarnice menjal, imel en servisni preventivni vpoklic, ... in to je to.
Hmm, čas beži, ne 15, skoraj 20 let sem pri Kia. :-) Ostalo velja.
Pri meni podobno. Tretja rabljena KIA zapored in tudi naslednja bo KIA...
Saj še ni 1. april. VW, Audi stalno crkujejo in armaturna sveti kot Božične lučke. Suzukiji vsi gnijejo(podvozje), enako Honda Jazz... Kupljena "raziskava".
ADAC je zanimiv, 1x se je novi Mercedes A prevrnil na poseben testu, pol se je pa kakor tudi Dacia Logan, Renault je velika firma in ADAC se je moral opravičit Dacii, ampak rabljen pa ne more noben biti boljši od Volkawagna