Draga "novinarka" Ana H. Fetih, a veste, da nisem ostal brez besed! In tudi v nezavest nisem padel od vse te lepote. Ampak resno: kaj ko bi se poskusili potruditi in bi enkrat napisali kakšen zanimiv članek?
Draga Ana, očitno ne veš, kaj vse naredi nekaj šminke in veliko fotošopa... Na prvi sliki, kjer je še "originalna" Eva je pa vse prej kot "lepotica", ane?
Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 dolarjev na dan doma. To delo sem začel in še nikoli nisem bil srečnejši in zdaj ga delim z vami,… ...prikaži več zato ga lahko preizkusite tudi. Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več podr0bn0sti ...
........ ➤➤➤ www.WebJob98.Com
Fetihova,lezbaca,po naslovu sodec je bila torej prej grda,zdaj je pa lepa.A obstaja zate kaksna zenska,da ni lepotica,krasotica,....bla,bla,in vse druge pocukrane besede,da cloveka nekam pritisne.Razumem,bolj retardiran avtor zmazka,vec klikov.
Draga "novinarka" Ana H. Fetih, a veste, da nisem ostal brez besed! In tudi v nezavest nisem padel od vse te lepote. Ampak resno: kaj ko bi se poskusili potruditi in bi enkrat napisali kakšen zanimiv članek?
Punca je čedna,ni kaj,ampak če bi mene,ki sem star 60,takole zrihtali in fotošopali,bi tudi vi ostali brez besed.
Draga Ana, očitno ne veš, kaj vse naredi nekaj šminke in veliko fotošopa... Na prvi sliki, kjer je še "originalna" Eva je pa vse prej kot "lepotica", ane?
Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 dolarjev na dan doma. To delo sem začel in še nikoli nisem bil srečnejši in zdaj ga delim z vami,… ...prikaži več zato ga lahko preizkusite tudi. Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več podr0bn0sti ... ........ ➤➤➤ www.WebJob98.Com
Ličila naredijo čudeže.
Avtorica članka je pač prodana duša. Vse za klike.
Velik bolj simpatična je bila prej. Tako naravna in lepa.
Fetihova,lezbaca,po naslovu sodec je bila torej prej grda,zdaj je pa lepa.A obstaja zate kaksna zenska,da ni lepotica,krasotica,....bla,bla,in vse druge pocukrane besede,da cloveka nekam pritisne.Razumem,bolj retardiran avtor zmazka,vec klikov.
Efekt make-upa, zjutraj pa verjetno ni taka "lepotica".
še en novinarski presežek...