Slovenija
11993 ogledov

Kaj Slovenci najpogosteje kupujemo preko spleta?

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 10:15 24.februar 2024.

slovenski trgovec in pošta mislita da sta edina - v vesolju. moja izkušnja, no več jih je. nemški trgovec ti pošlje zastonj pri 50€, slovenski pri 150€. naš trgovec zaračuna poštnino in pakiranje in stroške obdelave računa kar lahko pride ...prikaži več tolk kot izdelek, kitajec enak izdelek pošlje za manj kot en euro. potem so pa modeli kot merkur. zato da ti pripelje 100 kg, rabi dvigalo in 5tonki kamion in zaračuna prevoz in delo z dvigalom 50€. tistih 100 kg so pa betonski izdelki v vrednosti 30€.

• djdj 10:24 24.februar 2024.

Se strinjam razen, tistih 100kg bi si lahko z avtom pripeljali.

• rd2dmk2 10:27 24.februar 2024.

djdj , saj na koncu ti tud drugega ne preostane.

• rd2dmk2 10:31 24.februar 2024.

aja.. zakaj pa je potem spletna trgovina pri trgovcu merkurju. da greš v skladišče po robo, ki si jo kupu in naročil od doma. no če sem že tam v skladišču, pa bom šel kar na blagajno in vse kupil. ...prikaži več no še en spomin na nakup. ko sem prevzemal betonske izdelke,je bi eden v kupu razbit.ne veste kakšen je bil postopek reklamacije. bi prej sam naredil model,ga vlil in počakal da se posuši. no skor. čist mal so bli hitrš z reklamacijo. živcev je pa šlo.

• atamama 12:56 24.februar 2024.

Mal ceneje je včasih....

• rd2dmk2 14:05 24.februar 2024.

ja atamama imaš prav, ima merkur znižanje na netu, potem pa vse te dodatne stroške, da ne omenjam plačila preko spleta. je pa potem hec če moraš kaj reklamirat. veste pri tistem "spletnem" nakupu, ko sem moral potem it po ...prikaži več robo v skladišče mi skor niso priznal reklamacije poškodovanih betonskih izdelkov, pa sem jih samo preložil iz njihovega depoja v skladišču v svoj avto. kako bi šele bilo, če bi to dostavili na dom in bi paleto kasneje pregledal.

• jakec1575 10:23 24.februar 2024.

vse kar probate in vrnete gre v smeti. predvsem obleke

• atamama 12:59 24.februar 2024.

Izkušnje spletnih nakupov so tako, da če je v ozadju konglomerat, ki ''da nekaj nase'' kot recimo Aliexpress, Alibaba, ...., potem gredo reklamacije in vračila kar hitro. Imamo pa kar nekaj slovenskih trgovcev s splošnimi pogoji kjer navajajo, da v ...prikaži več primeru reklamacije stroške dostave izdelka nosi kupec. Morda v vednost, v garanciji je vse strošek nosilca garancije...pa tistih 45 je spremenjenih v 30 dni....

• Toma 18:13 24.februar 2024.

Bolje Kitajc kot Slovenc!!!

• jakec1575 14:14 24.februar 2024.

moja izkusnja je, da od alibabe nikoli nisem dobil, to kar sem hotel. nekatere reci se splaca kupit mimo slovenskih uvoznikov. vecinoma sem s storitvami slovenskih dobaviteljev zadovoljen.

• Toma 18:12 24.februar 2024.

Pri Alibabkotu sem kupoval cca 100x! Kadarkoli je bilo kaj narobe sem dobil povrnjeno kupnino. Kar pa ne velja za Bangood in vse ostale Kitajce.

• Toma 09:09 24.februar 2024.

Naročam samo iz tujine. Slovenija je premajna zadobre cene, pa še poštnina je draga! Amazon ima brezplačno dostavo in če ti kaj cenejšega ne ustreza,ti to kar šenka!

• Toma 15:45 24.februar 2024.

Aja, pa nad slovensko trgovino sem moral poslati tržno inšpektorco in to 2x, da sem dobil robo!!!

• rd2dmk2 10:19 24.februar 2024.

pa še tole me moti. obdelava računa. jest verjamem daspletni trgovec mora kupit papir in tiskalnik in črnilo. ampak. smo v dobi digitalizacije in zelenega prehoda. pa bi se dalo uredit da dobiš garancijo, račun navodilo in obrazec za vračilo ...prikaži več na komp. verjetno imajo same stare mame odministrov zaposlene, ki jim to ne gre. mi pa naj plačujemo. sem za podporo lokalnemu podjetniku- samo lepo prosim ne me imet za idiota. res prosim imejte me za dobrostranko, ki se bi rada vrnila k nakupu.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.