pa saj to delajo. sam ljudej niso funkcionalno več pri zdravi pameti. ker kdo bo pa smrkal v mobilca glih ves cajt. ne more nehat za volan, ne more nehat v oštariji ko pije kavo in ne more na bankomatu.
Se mi je že zgodilo iz dveh kartic dvigoval ,denar imel za majstre in cel teden nisem pogruntal,potem pa študiraj kje si zagonu denar,potem me policija obvesti ,da so našli moj denar.
Anion6anion ,to je samo eden od načinov plačila,ampak kaj tebe moti ,če plačaš z gotovino,saj dobiš račun in vse rešiš takoj,zakaj bi še enkrat banki provizijo plačeval in čas si jemal za brez veze.
Pozabljivec mr. Taubi že nekaj časa polni naslovnice tujih medijev o večmiljonskih posredovanjih Gen-I jevih sredstev v Črno goro, Kosovo.. nekateri pač pozabijo!
Zanimivo, da si lahko zapomne postopek dviga, rezultat pa pusti. Morda bi moral BM kričati: VZAMITE DENAR! VZAMITE DENAR!
pa saj to delajo. sam ljudej niso funkcionalno več pri zdravi pameti. ker kdo bo pa smrkal v mobilca glih ves cajt. ne more nehat za volan, ne more nehat v oštariji ko pije kavo in ne more na bankomatu.
Bankomati banke Koper omogočajo 30s, da se vzame gotovina, drugače gre nazaj v bankomat.(vsaj enega takegasem videl)
Greš na bankomat dvignit denar potem pa, ga tam pozabiš..?? To je hujše kot, demenca..
Se mi je že zgodilo iz dveh kartic dvigoval ,denar imel za majstre in cel teden nisem pogruntal,potem pa študiraj kje si zagonu denar,potem me policija obvesti ,da so našli moj denar.
Aha torej si jih plačal na roko , brez računa ....
No počakaj malo , mogoče boš imel tudi ti probleme,kaj potem?
Če greš po nekaj in to pozabiš potem tega tudi ne rabiš.
Anion6anion,kako ti plačaš majstre????nisem še imel nekoga ki bi s POS terminalom za kartice imel.
Izstavijo račun in plačaš na TRR majstra.
Anion6anion ,to je samo eden od načinov plačila,ampak kaj tebe moti ,če plačaš z gotovino,saj dobiš račun in vse rešiš takoj,zakaj bi še enkrat banki provizijo plačeval in čas si jemal za brez veze.
No in zakaj potem joces da si pozabil denar na bankomatu. Ceneje bi bilo če bi plačal na bančnem okencu
iz dveh kartic sem dol dajal ,en dvig sem zajebu in kaj zdaj tebe tako moti .Rad provociraš ko ti je dolgčas al kako.
Tako je dolgčas mi je.
V slo je veliko pozabljivh pri vsem lahko da bodo vzeli denar in pozabili da so ga vzeli iz bankomata.
nič ti ne morejo samo znati moras, naredis vse kot da dvigas denar in jih zajebes vse se da
Anion6anion ne bom rekel, da si neumen, samo nimaš sreče ko razmišljaš.
Pozabljivec mr. Taubi že nekaj časa polni naslovnice tujih medijev o večmiljonskih posredovanjih Gen-I jevih sredstev v Črno goro, Kosovo.. nekateri pač pozabijo!